Opel Corsa C - gde popraviti airbag

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • tomamega
    CBC Senator XXL
    • 19.03.2009
    • 715
    • Beograd / Crna burma, prim. prev.
    • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Opel Corsa C - gde popraviti airbag

Pozdrav svima,

Već neko vreme imam Corsu C, 1.2, 16V, 2002. godište, sa airbagovima koji su izleteli. Imam vozačev i suvozačev airbag, i naravno svetli mi ona lapmica na tabli. Interesuje me da li neko zna pristojnog i cenovno prihvatljivog majstora koji to može da popravi. Vidimo kako je postalo opasno ovih dana, i život ne bi trebalo da ima cenu, pogotovo kada moj auto već ima tu funkciju.

Pozz
  • overspeed
    CBC Senator XXL
    • 24.05.2005
    • 2779
    • Kosovska Mitrovica

Re: Opel Corsa C - gde popraviti airbag

Plasim se da taj posao jedino mozes poveriti ovlascenom servisu a da budes siguran da ce uraditi posao kako valja. Slazem se u potpunosti sa tobom da zivot nema cenu i stoga sa ovakvim stvarima nema zezanja.
    Airbagovi se inace ne popravljaju, vec se kompletan modul sa punjenjem i "upakovanim" jastucima zameni. Airbag modul je tako koncipiran i napravljen da proradi samo jednom, i ako to uradi time je njegov "radni vek" zavrsen. Iz tog razloga jedino u ovlascenim servisima mozes odraditi posao kako valja jer si siguran da ugradjuju originalnu opremu a ako nesta treba da bude originalno onda su to stvari koje se ticu bezbednosti. Sto se upaljene lampice tice, nakon zamene airbagova ona se deaktivira tj. gasi, sto je opet posao za ljude u servisu.

Plasim se da sve ostalo jednostavno nije dovoljno dobro resenje mada ne sumnjam da verovatno ima nekih "inventivnih" majstora koji i otvoren airag znaju da "poprave", i lepo upakuju nazad
    http://www.bmw.tv

Comment

• Gavra
      CBC Senator XXL
      • 06.03.2008
      • 2031
      • Beograd

Re: Opel Corsa C - gde popraviti airbag

Originally posted by overspeed
      Airbag modul je tako koncipiran i napravljen da proradi samo jednom
      Popravljaju se i nekoliko puta imamo potvrdu da su odradili posao kad je trebalo....ali nikako SAM ili kod nekoga ko 1 put to radi.
      Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

Working...
      X