Skoda Felicija 1.6 glavi se ler gas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • spanjeli
    CBC Senator XXL
    • 17.09.2005
    • 532
    • Nis

Skoda Felicija 1.6 glavi se ler gas

Caletov auto,posle ugradnje plina pri oduzimanju gasa,auto jednostavno zaglavi na 2000rpm i tek posle nekoliko sec se normalno spusti,u leru ne igra uopste ali u pojedinim situacijama potpuno poblesavi i skoci na 3000rpm,jedino gasenje automobila pomaze,auto je bio kod dva razlicita majstora,oni su cistili leptir gasa i svaki put je jos gora situacija
    Posto ja vozim Alfu,Skoda mi je potpuna nepoznanica,ali znam da ne valja da se dira taj leptir gasa,sta mi je ciniti i da li neko zna nekog dobrog majstora za Skode u Nisu?
    Originally posted by Sheta_Junior
    Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
  • Ji 4Tze
    CBC Senator XXL
    • 04.05.2006
    • 806
    • bg
    • Honda CR-V 4WD

Re: Skoda Felicija 1.6 glavi se ler gas

kod mene na 1.3 se to desilo posle čišćenja i resetovanja klapne gasa sa dijagnostikom.
    Rešilo se - samo od sebe, verovatno treba da prođe neko vreme dok se ne adaptira tj. dok ECU ne odradi svoje. Nemam drugu ideju sem da je to (bar kod mene bio) slučaj.

Comment

• spanjeli
      CBC Senator XXL
      • 17.09.2005
      • 532
      • Nis

I ja sam predpostavio da ce se samo resiti dok ECU ne dovede sve na svoje mesto ali evo proslo je skoro mesec dana i dalje je ista situacija,neki put sve normalno,neki put skroz pobrljavi
      Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• Ji 4Tze
        CBC Senator XXL
        • 04.05.2006
        • 806
        • bg
        • Honda CR-V 4WD

Pa ne sećam se koliko je kod mene trajalo, možda nije mesec, možda je 15 ali je opet bilo prilično.

Ste probali šalabajz pristup, skidanje kleme sa accu na neko vreme da se resetuje ECU?

Comment

• spanjeli
          CBC Senator XXL
          • 17.09.2005
          • 532
          • Nis

Ne znam sta su majstori radili, mislim da su resetovali ECU ali da i dalje stoji neka greska za step koju su oni mom caletu precutali,ma kreteni! niko ziv nema pojma a ja nemam ni vremena ni volje da se bakcem sa tim,ali zao mi caleta,svaki dan ga gledam nervoznog zbog toga

Comment

Working...
          X