Polovna pumpa za ulje corsa c 1.7 DI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dr edd
    CBC Početnik
    • 22.11.2008
    • 2
    • Bgd

Polovna pumpa za ulje corsa c 1.7 DI

Pozdrav forumasi,

Imam opel corsu c 1.7 DI 2003. g. Auto mi je vec nekiloko dana u servisu koji bezuspesno pokusava da nabavi polovnu pumpu za ulje. Naime, doslo je do proklizavanja remenice i ostecenja osovine pumpe za ulje. Ne pomaze samo zamena remenice jer je i zleb na osovini ostecen. Imate li ideju gde nabaviti polovnu upotrebljivu pumpu solidnog kvaliteta u BGD ili okolini? Ili ako je to nemoguca misija, gde kupiti novu? Da li preporucujete neku drugu, osim originalne GM-ove? Pozeljno je da napisete telefon i adresu po mogucnosti i ako imate iskustava sa ovakvim kvarom. U servisu kazu da se ovo poprilicno cesto desava na pumpama corse c. Hvala unapred
  • ivan8
    CBC Član
    • 24.08.2009
    • 14
    • pancevo

Re: Polovna pumpa za ulje corsa c 1.7 DI

Ja imam rotor pumpe i remenicu,ali je od 17 td vektra b.Ako bi mogao da postavis sliku,moguce je da su iste.Ta pumpa kuju imam je iz 4 dela:remenica,rotor koji ima zavrsetak u obliku zaobljenog krsta,Telo ili dekla pumpe,i krug koji u sredini ima oblik krsta,a koji ulazi u blok motora.Ako je to Isuzu motor,vredi proveriti.

Comment

• gorky
      CBC Senator XXL
      • 08.06.2007
      • 860
      • Vojvodina,Kikinda

nisu iste pumpe,potrazi po otpadima sigurno ima,bilo bi dobro da majstor pregleda to sto kupis,menjao sam prosle godine jednu covek doneo iz sapca,mislim da je platio oko 100 eura ako me secanje sluzi,ali nisam siguran

Comment

• Car
        CBC Senator XXL
        • 07.07.2005
        • 900
        • Beograd

Ako ti već kažu da se to često dešava, koji će ti đavo onda polovna pumpa? Daš 100 evra, i očekuješ ubrzo isti kvar. Očigledno ni nova nije dovoljno kvalitetna, a tek polovna koliko će da potraje...

Comment

• dr edd
          CBC Početnik
          • 22.11.2008
          • 2
          • Bgd

Originally posted by Car
          Ako ti već kažu da se to često dešava, koji će ti đavo onda polovna pumpa? Daš 100 evra, i očekuješ ubrzo isti kvar. Očigledno ni nova nije dovoljno kvalitetna, a tek polovna koliko će da potraje...
          Do kvara je doslo jer se odvio sraf koji priteze remenicu, sto joj je omogucilo da "sheta" po osovini pumpe i osteti zub na koji naleze remenica. Sta da se radi, verovatno je trebalo prekontrolisati zategnutost srafa. Ako znate neki dobar otpad - javite. Inace, nova pumpa kosta preko 20.000, a remenica oko 4.500 din. Hvala na odgovorima. Pozdrav

Comment

Working...
          X