Peugeot 307

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • session9
    CBC Član
    • 05.01.2009
    • 24

Peugeot 307

Cudna stvar mi se desila danas sa autom.Zakljucao sam automobil i kada sam hteo kasnije da ga otkljucam nije reagovao.Pomislio sam da je problem u bateriji u kljucu i pokusao sa rezervnim kljucem da otkljucam medjutim ni sa njim nije hteo da reaguje.Nisam smeo da otkljucam kljucem zato sto imam fabricki alarm i kada se upali pisti ceo dan .Da li moze neko da mi da predlog sta bi moglo to da bude.Hvala unapred
  • Gavra
    CBC Senator XXL
    • 06.03.2008
    • 2031
    • Beograd

Re: Peugeot 307

A sta ocekujes da ti neko kaze kada nisi ni usao u auto???

Ne znas ni da li ima kontakt,ne znas da li radi alarm,ne znas da li je samo akumulator crkao,mozda je labava klema.......a ,mozda si probao i pogresan auto.
    Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

Re: Peugeot 307

ako imas fabricki alarm otkljucavanje kljucem bi trebalo da ga deaktivira a sve i da nije tako otkljucaj auto pa neka pisti neko vreme. kad zavoris vrata prestace... sacekaj da se iskljuci alarm i probaj da prijavis daljinac tako sto ces dati kontakt (ako ga uopste ima) i drzati taster za zakljucavanje. auto ce se zakljucati i onda ga otkljucaj na taster za otkljucavanje i resen problem. to isto uradi i sa drugim kljucem.
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

Working...
      X