astra H puca neshto u motoru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bolesty
    CBC Početnik
    • 09.09.2009
    • 3
    • beograd

astra H puca neshto u motoru

Imam astru H 2004 godishte decembar elegance model preshla 95 hiljada km imam problem kad je hladan auto prvih 5 minuta voznje u 1 i drugoj brzini neshto puca u motoru
    u tom momentu motor dize obrtaje ali nema snagu cuje se zvuk i on nastavi da radi normalno ...
    bio sam u Beoautu ovlashtjen servis za opela nisu uspeli da mi rehse problem
    bilo kakva ideja dobrodoshla
    [quote[b]]Pravila foruma
    Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja (SPI, MPI) zapreminu, snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.[/
    b] [/quote]
  • ale944
    CBC Senator XXL
    • 20.03.2006
    • 1457
    • Beograd

Re: astra H puca neshto u motoru

"nesto lupa" moze biti svasta, a u svakom slucaju nista sto ti mozes sam da otklonis. najpametniji savet koji ti mogu dati je da posetis krstenog majstora, ima ih par ovde na forumu,(nagata,gavra, mn026...nemogu sad da se setim svih), ili evo ti broj jednog mog drugara koji je strucnjak za opele pa mozes probati i kod njega... 063 280509 ,zove se jova, na nbg.
    http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• nagata
      CBC Član
      • 26.12.2004
      • 74
      • Brace Jerkovic,Beograd

Pretpostavljam da pricas o Astri sa benzinskim motorom. Deluje mi kao da imas cest problem kad su u pitanju Opelovi motori novije generacije, pogotovo manje kubikaze, a to je zaprljanost benzinskih brizgaljki, sto se da relativno lako resiti. Malo podpitanja: jel auto ima ugradjen plinski uredjaj i da li se ponasa isto i na gasu i na benzinu i naravno koji je motor u pitanju?

Comment

• bolesty
        CBC Početnik
        • 09.09.2009
        • 3
        • beograd

Astra je benzinac 1.6 twinsport ventili su chishtjeni uredno i bio sam pre 7 dana kod majstora ocistio ventile i ugasio mi lampicu na tabli promenio jedan deo ( neznam kako se tachno zove) keramichki deo shhto dolazi preko 4 svetjice izgleda kao crna letva sa 4 ****ljke ali to lupanje je bilo i pre i osnovni razlog shto sam isho u Beo auto
        malo je glup zvuk kad se desi onako potmulo u prvoj i drugoj i tretjoj brzini (ponekad) po jedan tup,tup i auto krene normalno kad se zagreje toga vishe nema

Comment

• civi
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2005
          • 1492
          • Pozarevac

To sto je promenio je di kaseta a sta se desilo sa svecicama?
          Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
          - Kako to misliš, kočim?

Comment

• nagata
            CBC Član
            • 26.12.2004
            • 74
            • Brace Jerkovic,Beograd

Cistio ventile?? Cime?? A brizgaljke? Kao sto rece Civi, jel su svecice menjane? Ja sam i dalje prilicno siguran da imas problema sa brizgaljkama, redovna pojava na tim motorima.

Comment

• bolesty
              CBC Početnik
              • 09.09.2009
              • 3
              • beograd

svetjice nove menjane u shimanovcima a i ovaj dechko iz Beo auta kaze da su super
              evo kopiram sa fakture shta je radjeno u beo autu
              test motora
              zamena dis modula
              novi program sistema
              ispiranje motora
              sa ovim svetjkama sam preshao 3000km (bio na moru)

Comment

Working...
              X