Prvo iskreni pozdravi od jednog velikog ljubitelja vasega sajta,Opela a narocito vektre. Posto sam imao lose iskustvo sa vecinom takozvanih majstora molim Vasu iskrenu pomoc da resite moj problem ako ste u mogucnosti. Kako sam i naveo vozim Opel vektru 2.0 TDL i sa njom sam veoma zadovoljan ali vec jedno duze vreme muci me jedan problem. Desava mi se da jedamput mesecno nece da upali,ustvari ona upali ali se odmah ugasi i posle toga nema sanse da je upalim dok me neko ne povuce. Posle toga ona normalno pali do nekog izvesnog vremena i onda sve ispocetka.“Majstori“ su pokusavali da je srede i menjao sam sta god da ima padne na pamet i to od dihtunga pa do grejaca,cak su mi i cistili kanale za gorivo i cistili rezervoar koji je plasticni,ako su ga uopste cistili. U zadnje vreme primetio sam da kada mi je gorivo preko 20 litara nema uopste problema a cim kazaljka za gorivo dodje na 20 litara odmah pocinju problemi,prvo kao da stuca tj kao da nema goriva a onda kada ga ugasim nemogu da ga upalim kada se ohladi,i to sve kada je gorivo na 20 l ili manje,sve preko 20 l nema problema.Neko spominje da je moguci kvar bos pumpa ili samopotapajuca puma koja je u rezervoaru.POMOZITE MI.
Milim Vas opet da da mi pomognete jer Vi ste mi zadnja nada.
Iskeno i veoma mnogo volim moj auto i nebih da ga prodajem. UNAPRED ZAHVALAN.
Dragan Dabic iz Krusevca.
Milim Vas opet da da mi pomognete jer Vi ste mi zadnja nada.
Iskeno i veoma mnogo volim moj auto i nebih da ga prodajem. UNAPRED ZAHVALAN.
Dragan Dabic iz Krusevca.
Comment