Opel astra 2.0 DTI (2001), nije paljen 3 meseca

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • lenny
    CBC Član
    • 03.09.2006
    • 29
    • Novi Sad
    • Ford Focus 1.8 TDDi

Opel astra 2.0 DTI (2001), nije paljen 3 meseca

Potreban je hitan stručni savet.
    Mom bratu je saobraćajna inspekcija zaplenila auto (taksi) pre 3 meseca i do danas je stajao u dvorištu JKP Parking Servis u Novom Sadu (tu priču ostavljam za neku drugu temu).
    Pošto je konačno dobio sudsko rešenje, danas je išao da ga preuzme i, kako smo i pretpostavljali, nije mogao da ga startuje.
    Uspeo je tek pomoću kamionskog akumulatora koji su mu tamo obezbedili, nakon čega je uspeo da ode do drugara gde je ostavio svoj akumulator da se puni.
    Da li je moguće da nije samo akumulator u pitanju, šta bi još trebalo da se prekontroliše, s obzirom na to da je auto "skupljao prašinu" praktično celo leto?
    Dnevnik jednog taksiste
  • Franjo
    Banovan
    • 14.08.2009
    • 2831
    • Inđija - Beograd
    • Renault megan II res

Re: Opel astra 2.0 DTI (2001), nije paljen 3 meseca

Ništa, ako normalno radi i puni akumulator. Samo pranje, voskiranje i dubinsko pranje unutrašnjosti. Javi mi broj, možda će mi trebati! Dobijem bonus?

Da i neka kupi novi akumulator klase "White Horse". Takav se po suvom vremenu ne bi totalno ispraznio, a verovatno je i star.

Comment

• lenny
      CBC Član
      • 03.09.2006
      • 29
      • Novi Sad
      • Ford Focus 1.8 TDDi

Re: Opel astra 2.0 DTI (2001), nije paljen 3 meseca

Hvala na brzom i ohrabrujućem odgovoru.
      Broj stiže na PP, za bonus ćete se dogovoriti

Zaboravio sam da napišem, akumulator je Black Horse, još je pod garancijom, ali, ako se dobro sećam, kupljen je krajem juna prošle godine.

edit: Kupljen novi White Horse akumulator, 3 godine garancije.

Molim moderatore da zaključaju temu.
      Dnevnik jednog taksiste

Comment

Working...
      X