VW Passat 2.0,85kw,'01,benz,lpg displej sa potrosnjom ugasen

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • NikolaR
    CBC Početnik
    • 26.10.2009
    • 2
    • Niš

VW Passat 2.0,85kw,'01,benz,lpg displej sa potrosnjom ugasen

Pozdrav svima,

skoro sam uzeo passata, i ugradio mu LPG. Prošlo je jedno 2 meseca i evo upali mi se lampica za motor, a istovremeno mi se i displejče na kom se ispisivala potrošnja i slične stvari ugasilo, i više se ne javlja.
    Jel ove dve stvari idu u kompletu ili ne?
    Pitam jer, kako sam razumeo, smesa gasova vrlo lako moze da upali lampicu za motor, pa ne bih da bacam pare na dijagnostiku ako je samo zbog LPGa (jer će onda opet da se upali kroz neko vreme). Ali me brine sto se displej ugasio, pa ne znam dal da proveravam za svaki slučaj.

Hvala puno
  • ale944
    CBC Senator XXL
    • 20.03.2006
    • 1457
    • Beograd

Re: VW Passat 2.0,85kw,'01,benz,lpg displej sa potrosnjom ugasen

check engine (zuta lampa) ne ide u kompletu sa bordom (potrosnja itd..)

inace check moze biti do lose podesenog uredjaj a i ne mora, moze biti bilo sta, ocitavanje greske bi dalo vise informacija
    koji gasni uredjaj je ugradjen ?

inace , sa dobro podesenim gasnim uredjajem se nece paliti check engine lampica, to je izgovor majstora koji ne znaju svoj posao da tako mora i da je normalno
    http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• NikolaR
      CBC Početnik
      • 26.10.2009
      • 2
      • Niš

Re: VW Passat 2.0,85kw,'01,benz,lpg displej sa potrosnjom ugasen

Hvala puno na odgovoru. Provericu ipak. Ionako bi trebao da menjam zupcasti verovatno posto sam sad uzeo auto i ni ne znam sta mu je prethodni radio. Video sam vec na dijagnostici gresku kad sam menjao ulje, ali nije bila upaljena lampica. Majstor mi rece da se zaprljalo nesto, pretpostavljam neke veze s katalizatorom ima, i da ne moram da se sekiram za to.

Ne znam detalje o uredjaju, proizvodjac je LANDI, mogu da pogledam ako je bitno.

Comment

Working...
      X