pezo 406 2.0 2002 100kw magneti marelli
Collapse
X
-
Re: pezo 406 2.0 2002 100kw magneti marelli
kod 3 majstora sam bio i svi su rekli da moram da nabavim polovan ECU posto ovaj ne moze da se popravi mada mi je jedan rekao da moze da ga podesi da radi 3-4 dana ali da posle toga opet nece raditi.Konkretno niko mi nista nije objasnjavao u cemu je problem a i da jesu ja nebih razumeo.Uglavnom spolja na ECU-u se bas vidi da je iskrivljen
Comment
-
-
Ajde sad se potrudi da napises vise od 1 recenice i lepo objasnis zasto ga menjas.Jesi probao da palis auto sa njim? Moze ili ne moze,sija MIL ili ne sija,sta javlja od gresaka itd.....Poslednji nek ugasi svetlo
Comment
-
-
auto malo radi malo ne radi kako treba,kada ne radi onda mu obrtaji skacu gore dole,gasi se,trza prilikom voznje.Neznam sta je MIL,ako je to ona check engine lampica onda DA svetli.Kao sto sam reko od prethodnih majstora nisam dobio nikakva objasnjenja o greskama koje su se javljale prilikom dijagnostike.Ako moze preporuka za nekog drugog majstora,nije problem ako treba da dodjem do BG-a
Comment
-
-
nebih da se vracam kod tih majstora,tako da bolje da menjam majstore(grad).Jedino je problem sto nebih da idem sa autom(nesmem da se krecem na duze relacije da nebih negde ostao na putu),najbolje bi bilo kad bih izvadio ECU i odneo ga nekom majstoru
Comment
-
-
Bez auta je malo tesko popraviti ECU. Ne znas sta da popravljas,ako i nadjes sta je ne mozes da proveris posle popravke.
Jako nezahvalno,jos postoji mocnost da posle otvaranja nece raditi uopste,jer ne znamo to sto je kriv da li je unutra nesto napeto i kad se otvori da li ce da pukne pa da ostane neupotrebljiv.
Probaj bar kodove da dobijes nekako pa ce onda biti jasnijePoslednji nek ugasi svetlo
Comment
-
Comment