imam pitanje dali kod kie sportage 2.0 benzin 16v 2000god. dali moze pri pucanju zupcastog kaisa koji vrti radilicu i bregastu moze da sustigne klip ventil ili da klip razbije ventil.molim odgovor bitno je
pucanje zupcastog kaisa kod kie sportage
Collapse
X
-
Re: pucanje zupcastog kaisa kod kie sportage
Cao, dobro dosao na cannonbal l.
Molim te predstavi se na:
Hvala
-
-
To sto ima 16 ventila nema nikakve veze, bitan je oblik komore odnosno cela klipa.
Konkretni motor krivi ventilePrecnik stabla ventila je samo 6mm i izuzetno se lako krive.
Jedina olaksavajuca okolnost je sto je to mazdin motor pa delova ima i nisu skupi.Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.
Homer J. Simpson
Comment
-
-
imam jos jedno pitanje. Dali neko zna cija marka zupcastog kaisa najkvalitetnije posto mi je vreme da ga menjam za spomenutu kiu i gde ih mogu kupiti u okolini rume npr.:BG,NS.. i koja im je cena?
KIA SPORTAGE 2.0 16v 2000god americko trziste full oprema
Comment
-
-
gde ih mogu kupiti u okolini rume npr.:BG,NS..http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
Originally posted by mitar rumaimam jos jedno pitanje. Dali neko zna cija marka zupcastog kaisa najkvalitetnije posto mi je vreme da ga menjam za spomenutu kiu i gde ih mogu kupiti u okolini rume npr.:BG,NS.. i koja im je cena?
KIA SPORTAGE 2.0 16v 2000god americko trziste full oprema
Comment
-
Comment