Da li je u redu ovaj antifriz?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • imported_prvi
    CBC Početnik
    • 23.10.2009
    • 8
    • Sumadija

Da li je u redu ovaj antifriz?

U razgovoru sa prodavcem, rekao mi je da je ovo odgovarajuci antifriz za moj auto.
    Da li je neko koristio ovaj antifriz i da li opravdava cenu od 330din/lit?

Rekao mi je da zadovoljava G12 specifikaciju, medjutim, citajuci PDF sa specifikacijama http://www.atr.de/fileadmin/download...12_Plus_07.pdf sa sajta proizvodjaca nigde nisam nasao potvrdu za to, naprotiv, nasao sam da moze da se mesa sa recimo VW G 11 sto bi znacilo da je G11, ili gresim? Rekao mi je i da se menja na 5 godina.
  • overspeed
    CBC Senator XXL
    • 24.05.2005
    • 2779
    • Kosovska Mitrovica

Re: Da li je u redu ovaj antifriz?

A tvoj auto je...?
    http://www.bmw.tv

Comment

• legenda
      CBC Senator XXL
      • 28.03.2009
      • 1345
      • Beograd

@prvi ne znam gde nalazis ovakve stvari?...kupi opelov crveni antifriz i to je to...ili recimo paraflu g12 i zavrsi gadjanje...inace vozi vectru 1.8 16v

Comment

• ragazzoni
        CBC Senator XXL
        • 24.02.2009
        • 774
        • Obrenovac i okolina
        • Opel Omega 2.0i-16v

Pogledajte neke informacije o svim tečnostima za automobile na sajtu www.modricaoil.com i postavite pitanja o uljima, antifrizima i td. njihovoj tehničkoj podršci. Korektni su a eventualne nedoumice ili uporedne tabele maziva, razrešiće vam brzo.(nadam se da se neće protumačiti pogrešno) Stvarno su u redu. Hiljadu puta sam se zeznuo kupujući u radnjama, gde će vam prodati baš ono što vama treba. Prvo se opskrbite znanjem pa kad uđete u radnju pitanje treba da glasi: Imate li to i to motorno ulje, a ne da li imate motorno ulje za mog Fiću??? Naravno, svako će vam reći: DA IMAMO BAŠ ZA VAŠEG FIĆU!! Navodim kao primer, nadam se da se razumemo.
        ''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
        Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!

Comment

Working...
        X