reno megan 1.6 ,mpi,79kw, 16v 2001.g

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mucic2
    CBC Član
    • 31.08.2009
    • 18
    • Bor

reno megan 1.6 ,mpi,79kw, 16v 2001.g

sad sam stigao sa puta, sve je lepo islo ...
    stanem ugasim auto...
    upalim ga ponovo
    kad ono radi kao na tri klipa trokira ja mu dam gas on prima onako ne bas sjajno
    izadjem iz kola pogledam okolo kad iz auspuha kao neko ulje crno, uzmem prstom nije masno
    i ne smrdi na ulje,uf oznoio sam se.
    krenem ja dalje kad pocne da mi trperi lampica zute boje sto lici na slavinicu.,i to samo kad predjem 2000 obrt.
    molim sve koje mogu da mi pomognu savetima da mi kazu koliko je ozbiljan problem,
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Re: reno megan 1.6 ,mpi,79kw, 16v 2001.g

Uh, šta reći a da ne bude neka odokativna prognoza. Nisu stvari tako crne, ali, na žalost, teško ti se može nešto sa sigurnošću reći, bez nekog odlaska kod dobrog dijagnostičara. Nešto jednostavnije što se može pokušati je da se raskači izduv pre katalizatora, pa da se vidi razlika u ponašanju motora. Nemoj kako svi rade, odmah da razbiješ katalizator, trebalo bi da imaš dve lambda sonde, onda bi ti trajno svetlela ta "slavinica" iliti MIL lampa. A i tehnički će da se pooštri, verovali ili ne, trebaće katalizator bar zbog toga.
    Dobar dijagnostičar nije preskup, on ne seče tri puta, nego tri put meri,...
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• neskafa
      CBC Početnik
      • 12.06.2008
      • 9
      • PA

Bobina!
      Probaj (dok auto radi) da skineš jedan po jedan kabl sa svečice da vidiš da li će biti neke razlike u radu motora.

Comment

• Gavra
        CBC Senator XXL
        • 06.03.2008
        • 2031
        • Beograd

Sem sto taj auto nema kablove....postoji mogucnost da bude ZRTVA neznanja i da ga 25000V malo pecne po ruci

Drugo ako pokusa da odspoji primar bobine u radu postoji mogucnost da spali driver ECU-a pa da racun bude blize 1000e.....
        Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• mucic2
          CBC Član
          • 31.08.2009
          • 18
          • Bor

bubina je bila u pitanju,ista je zamenjena i sad je sve uredu,
          to su mi rekli prijatelji sa reno foruma i to je to.
          hvala velika na pomoci

Comment

Working...
          X