kompijuterska dijagnostika

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • lemy
    CBC Član
    • 01.03.2008
    • 39
    • Beograd

kompijuterska dijagnostika

U subotu vodim svog ljubimca na dijagnostiku
    POsto nisam nikad to radio interesuje me sta se moze očekivati kao rezultat tog pregleda , onosno sta on moze da proveri kompijuterskom dijagnostikom (znam da mehaniku ne moze). Da li on prilikom pregleda cekira sve senzore ili samo proverava da li je ecu prijavljivao neke greske. Auto je fiat punto mk1 1.2 16v
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Re: kompijuterska dijagnostika

Zavisi šta tražiš od majstora, kakav uređaj ima i koliko ume da rukuje njime.
    Uglavnom očitaju greške ako ih ima i one koje su bile zabeležene.
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• lemy
      CBC Član
      • 01.03.2008
      • 39
      • Beograd

pa ovaj je ovlasceni servis fiata u sapcu pa verujem da znaju, mada i nije neka cena (1000 din) pa mogu da rizikujem. Auto radi ok ali opet ko zna mozda neki senzor nije bas u najboljem stanju, pa da cisto proverim

Comment

• Dalibor Vukić
        CBC Senator
        • 08.09.2009
        • 279
        • Beograd

Za taj novac dobićeš očitavanje i brisanje grešaka ako ih ima, tako da se, ako grešaka bude, možeš ponovo javiti da razmotrimo o čemu se radi. "Prava" dijagnostika tj kompletan dijagnostički pregled podrazumeva i praćenje parametara u više radnih režima i vizuelnu proveru stanja ožičenja i senzora, kao i vizuelni pregled i proveru mehaničkih delova. To je ono što proizvođač propisuje pri svakom redovnom servisu, ali se ovde ta usluga ne pruža, već se zameni ulje i filteri i proveri antifriz, mada je to i realno, jer ni mušterije ne plaćaju rad po satu, već po izvršenim uslugama i gledaju da na svemu uštede.

Comment

Working...
        X