Audi s4 2.2t 1992 169kw 230ks

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • JelicS4
    CBC Član
    • 20.08.2013
    • 10
    • Svilajnac
    • Audi S4 20V Turbo

Imam jos jedan problem kada mu dam pun gas pocne da se gusi, nece da povuce I zakrci ispod auta kao da je katalizator. Stojao je godinu ipo slabo vozen, da to nesto nije izazvalo I sta mi savetujete da pronenim.
    Sad polazem za auto I zelim ovaj model da vozim jer me je odusevljavao svojim zvukom kao I sigurnom voznjom. Ali je I redak, u full-u je koza, grejaci u sedistima, klima, sve sve, a I automatik je sto se meni posebno svidja. Svaka informacija mi je dobrodosla. Hvala unapred

Comment

• jevrem
      CBC Senator XXL
      • 04.11.2006
      • 948
      • Smederevska Palanka
      • A4 2.0TDI quattro

Kao pocetniku koji sada polaze savetujem ti da zaobidjes taj auto na neko vreme. a i dobar primerak koji ispravno radi je tesko naci. Da bi taj auto isao kako treba mora motor da bude 100% ispravan, a neke male sitnice znaju da izludjuju.
      Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
      Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks

Comment

• JelicS4
        CBC Član
        • 20.08.2013
        • 10
        • Svilajnac
        • Audi S4 20V Turbo

Znam, ta sitnica me I zeza, kod mene je 7 godina, motor nema celih 200.000, super je, ali me to zeza, da li nisu svecice posto je dugo stajao I katalizator u pitanju? Ako znate neko resenje kazite. A disk mi je jedan kriv jer je moj otac udaeio u bankinu pa se iskrivio I pukla je guma, felna netaknuta. Sta mi savetujete da odradim I gde?

Comment

• JelicS4
          CBC Član
          • 20.08.2013
          • 10
          • Svilajnac
          • Audi S4 20V Turbo

Da li ima majstor koji zna S4 u prste?

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

Naravno da ima, nije taj motor nista spec za odrzavanje. Odakle si?
            Sto se tice ovog sto ne radi na punom gasu moze biti svasta. Svecice (iridijum ili platina je obavezna), lulice, bobina, komutaror, prljave dizne, protokomer. Drugo, nije mi jasno kako ste uspeli da iskrivite disk tako sto ste tockom udarili ne znam gde, pocepali gumu a felni nista. Diskovi se krive kad se pregreju a i ne mozes da ih udaris osim sa unutreasnje strane. Katalizator mozes slobodno da skines i za pocetak cekiraj svecice i lulice. Ako pusta dihtung dekla, ulje je pojelo lulice. Btw, nije zgoreg da razmislis na temu modifikacije sistema za paljenje. Tacnije konverzija na novi tip bobina sa 1.8T. Prvo lepse ce da radi a drugo bobine kao tvoje se vise ne peoizvode a i to sto nadjes boli cena. Ovih od 1.8T ima na trafici za po 35e.
            Last edited by zverko; 24.08.2013, 14:45.
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• JelicS4
              CBC Član
              • 20.08.2013
              • 10
              • Svilajnac
              • Audi S4 20V Turbo

Bilo je kisovito, kamion nam je bacio vodu od bare, nista nismo videli I udarili smo u bankinu brzinom 100kmh. Isli smo ka bankini I skrenuo je volanom u sekundi ali nije bilo dovoljno. Iz Svilajnca sam, da li ste vi majstor ''zverko'' ili?

Comment

• VVLAJKO
                CBC Senator XXL
                • 23.07.2008
                • 484
                • Nis
                • Audi A4, Primera p12

Zverko hoce da kaze da ti nije kriv disk, i da ne moze da se iskrivi na taj nacin.

Proveri lezaj tocka, glavcinu, felnu, srce felne. Tu negde lezi problem.
                Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.

Homer J. Simpson

Comment

• JelicS4
                  CBC Član
                  • 20.08.2013
                  • 10
                  • Svilajnac
                  • Audi S4 20V Turbo

Od tada kada su pravo tockovi, volan mi stoji nakrivo, zarotiran nadesno. Da li vam to daje ideju sta tacnije moze biti?

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

Tacno tako, disk nema veze sa tim i ne moze tako da se iskrivi.

Ja nisam majstor ali mogu da preporucim neke. Dvojica u Arandjelovcu, jedan od njih nas drugar BokiAR, jedan momcic ovde u Bgd i jedan lik u novom beceju. Cini mi se da si napisao da ti zveci nesto ispod. Dve stvari mogu biti. Lezaj kardana ili ono bolnije, centralni sper ili ti torsen diferencijal. On zna vremenom da dobije luft jer je taj presao ne 200k nego pitaj K koliko. Sa 200 je dosao u tvoje ruke, naravno sa korigovanom km.

Comment

• JelicS4
                      CBC Član
                      • 20.08.2013
                      • 10
                      • Svilajnac
                      • Audi S4 20V Turbo

Cisto sumnjam, covek koji mi je prodao dolazio je jednom godisnje I nije ga vozio jer ima vise auta. To je bilo 6-7 godina kod njega I nije ga vozio, vec upali I provoza krug I vrati u garazu, a kod mene je presao 40-50.000 za 7-8 godina tako da.. Kako mogu da stupim u kontakt sa tim majstorima?

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

Koji te konkretno zanima. Bokija mozes kontaktirati ovde na forumu. Dobar je dijgnosticar tacnije ume da koristi alat specijalizovan za VW grupu. Ako oces da dodjes u bgd reci da ti ostavim broj od coveka na PP

Comment

• JelicS4
                          CBC Član
                          • 20.08.2013
                          • 10
                          • Svilajnac
                          • Audi S4 20V Turbo

Daj mi od obojice broj.. Sta mislite sta bi bilo najverovatnije, ako nisu diskovi krivi?

Comment

• JelicS4
                            CBC Član
                            • 20.08.2013
                            • 10
                            • Svilajnac
                            • Audi S4 20V Turbo

Gde mogu da kupim delove?

Comment

Working...
                            X