Golf 2 1,3 91g problem ler gas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • tasa64
    CBC Početnik
    • 18.02.2007
    • 7

Golf 2 1,3 91g problem ler gas

Forumasi pomagajte
    Od skora imam problem motor mi ne radi lepo na ler gas kad je vruc i na gas i na benzin a na veci broj obrtaja radi normalno i oseca se neki neprijatan miris na auspuhu kao da je lose gorivo
    probao sam da iskljucim elektricnu pumpu dok vozim na gas ali tad dize broj obrtaja
    unapred hvala
  • deki-ascona
    Bio nam je drug! RIP
    • 10.04.2007
    • 2118
    • NI , Trosharina

Re: Golf 2 1,3 91g problem ler gas

Kod mene je miris benzina pri voznji na gas uzrokovala neispravna benzinska dizna. Usput sam ostajao bez benzina dok vozim na gas, pa je lako bilo utvrditi...

Dakle, tipujem na potrosnju oba goriva, cisto kao mogucnost.
    Originally posted by Valent Vudriga
    ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
    Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• Alexandro
      CBC Član
      • 11.09.2009
      • 31
      • Beograd

Ne znam da li ti je motor injection ili karburator ali ako ti trosi oba goriva probaj sledece ... na prekidacu za plin ako je karburator stavi ga u onaj neutralni polozaj ... tu po pravilu ne bi trebalo ni da radi tj radi dok ne potrosi benzin i prebacis ga na gas ... ako u tom polozaju radi znaci da konstantno dobija benzin i da nije u redu elektro ventil koji prekida dovod benzina, kao prva pomoc ako je to trebalo bi da ga mozes rucno zatvoriti jednom polugicom na njemu samom dok ne zamenis... ako dobija plin isti deo za plin ... pogledaj mozda ako je karburator da nije zaprljana ler dizna jer hoce i zbog nje da ne radi na leru kako treba ali to vazi samo za benzin ne trebalo da utice na gas
      Ne postoji izgubljeno vreme, postoje samo izgubljeni zivoti

Comment

• Dalibor Vukić
        CBC Senator
        • 08.09.2009
        • 279
        • Beograd

Polugica služi za ručno otvaranje, kad elektoventil neće da otvori i postoji mogućnost da je upravo ona pomerena taman toliko da pušta po malo benzina, a moguće je i da je ventil neispravan pa pušta po malo. Odspoj crevo posle ventila i pokreni auto na gas, pa vidi da li ide gorivo. Obrtaje diže pri isključenju pumpe, jer izgubi dovod benzina koji ga inače guši. Gotovo 100% je taj problem, jer bilo šta da se dešava sa benzinom ne sme da utiče na plin i obrnuto. Možda je i zapušen povratni vod pa zakucava pritisak i progurava kroz ventila, ali šta god da je u pitanju sigurno troši oba goriva.

Da dodam, da ne bi bilo hazarda, crevo ne skidaš do ventila nego do karburatora ili brizgaljke i ubaciš ga u neku posudu tako da ne može da se prospe i zapali.

Comment

Working...
        X