krckanje plastike

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sokocalo
    CBC Član
    • 22.10.2008
    • 19
    • Kikinda

krckanje plastike

na fokusu 1,6 tdci u putnom prostoru negde ispred suvozaca krcka mi plastika od nedavno koja me izludjuje, a nikako ne mogu da nadjem sta krcka i to kada je hladan i na nekim vibracijama npr. kada drugom krecem, a zvuk je slican plasticnom omotacu za cd help
  • Vidan KV
    CBC Senator XXL
    • 24.10.2007
    • 432
    • Kraljevo
    • vozim onaj koji trenutno ima više goriva

Re: krckanje plastike

......a kakav odgovor očekuješ kada ni ti kao vlasnik auta neznaš?.....niko ti ne može reći krcka to i to......lagano kucka/pritiskaj po plastici i na aj način pokušaj da ustanoviš odakle zvuk dolazi.....završna obrada je i inače aljkavo odrađena na Fordovima......takođe preobaj "sumljive" spojeve da poprskaš nekim od silikonskih sprejeva za tablu-može da pomogne.......pozdrav!

Comment

• sokocalo
      CBC Član
      • 22.10.2008
      • 19
      • Kikinda

mislio sam mozda se nekom desilo slicno

Comment

• Darth Malak
        CBC Senator
        • 26.05.2008
        • 207
        • Beograd

eh taj ford .. meni ali na fiesti je strasno krckalo odpozadi ,stiskao svu zivu plastiku , obarao sedista, uvlacio se u auto iz gepeka i pipao i pipao i nasao i naravno uglavio parce pene ( za namestaj ) izmedju dve plastike i resio problem

Comment

• sokocalo
          CBC Član
          • 22.10.2008
          • 19
          • Kikinda

izvadjena kaseta potom vracena, dotegnuti srafici u njoj i evo vozim od sinoc i zvuka vise ne cujem e sad........... videcemo tj cucemo

Comment

Working...
          X