imam audi coupe quattro, 80,91.god, 2.3. imam problem sto sa vozaceve i suvozaceve strane pusta vodu,pod je totalno mokar i osecam se ko da vozim amfibiju...ako ima neko bilo kakav predlog,dobrog majstora da mi preporuci bilo sta...pomagajte!!! jako bi mi znacilo da mi preporucite i nekog za odrzavanje, da mi date neke blize informacije o autu jer sam totlni lajik i prvi put vozim ovaj auto
vozaceva strana mokra
Collapse
X
-
Re: vozaceva strana mokra
I me ni je jedno vreme ulazila vode u Audi, i bilo je katastrofa. A onda sam provalio da su majstori kada su ugrdjivali alarm provukli neke zicice pored sajle za otvaranje haube i pomerili dihtung gumicu. tu je voda ulazila i bilo je strasno. Kada sam vratio gumu jos sam je i zasilikonirao i od tada ni kapi.
Vradi pogledati, probaj pa javi sta si uradio.
Comment
-
-
da li auto gubi antifriz?????Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Jel moze jos jednom neko da kaze kako moze da bude hladnjak kabine kada se to desava samo kada je kisa i ta voda koja se nalazi dole nije antifriz nego je prljava voda. A sto se gubljenja antifriza tice, u mom slucaju je to toliko malo, jer je negde taj hladnjak napukao i samo negde vlazi.
Comment
-
Otkrij tajnu 
Comment