Molim za malu pomoc...
Prijatelju su pre par dana sipali evrodizel u astru 1.4 twinport (sto nije ni video a rekao je jasno da mu se sipa bezolovni) i auto je, posle nekoliko stotina metara poceo da stuca, gasi se, dimi... Nakon sto je posumnjao da mu je sipan dizel otisao je do benz. stanice i oni su mu potvrdili da je dizel i sipan, da prodavac nije dobro cuo!!
. U svakom slucaju problem ce biti resen, troskovi placeni od strane uzrocnika stete, nego me zanima sta konkretno crkava na motoru kada se pomesa dizel sa benzinom? Od par ljudi sam cuo da uglavnom ide generalna..?! Inace auto je bio na rezervi a sipano je oko 20l evrodizela. Auto je nakon sipanja presao oko kilometar (ako je od znacaja).
Svaka informacija bi mi (njemu) dobro dosla.
Hvala.
Prijatelju su pre par dana sipali evrodizel u astru 1.4 twinport (sto nije ni video a rekao je jasno da mu se sipa bezolovni) i auto je, posle nekoliko stotina metara poceo da stuca, gasi se, dimi... Nakon sto je posumnjao da mu je sipan dizel otisao je do benz. stanice i oni su mu potvrdili da je dizel i sipan, da prodavac nije dobro cuo!!

Svaka informacija bi mi (njemu) dobro dosla.
Hvala.
Comment