Sve je pocelo juce u Smederevu kad samo ga oko 8h ujutru ostavili u garazi kod prijatelja, vratili se podpodne oko 18h, ja seo, dao kontakt, sacekao malo i krenuo da verglam. Vergla al nista, i pise Engine Immobiliser Fault, ok, nekako mu vratim kod, da naglasim da su oba kljuca bila tu, i nije vadjena baterija niti su ispadali ni nista. Posle sat vremena zezanja sa akumulatorom tj klemama, otvaranjem vrata, zatvaranjem, on upali i mi dodjemo do Bg-a. Jutros u 5 upalio ok, radio, vozio se i danas popodne na NBG-u od jednom u toku voznje se ugasi. Kad ocu da ga upalim pali pomenutu gresku, nakon vracanja koda opet, upali, radi 10-15sec, ugasi gorivo na sekund(trzne, i padnu obrtaji), pise na ekranu Anti-Pollution Fault i ugasi i radi normalno? Zatim nekako sam se dogegao do Brankovog mosta, da bi se tamo ugasio sa greskom Oil Pressure Insufficient(valjda sam dobro napisao na eng, ali to je sustina, nema pritiska), proverim ulje, tu je, ne curi nigde. I sve tako do kuce? Znaci najcesce su Imobilliser i Anti-Pollution nakon cega sledi gasenje i ne mogu da ga upalim 10min? I zaboravio sam da napomenem, tabla tj cajgeri zabodu kad se ugasi, npr ako je radio na leru i ugasio se, obrtaji ostaju ono normlano ispod 1000rpm i tek posle 2-3 min se spusta kazalja i ako odmah izvadim kljuc? EGR ventil je cist, FAP filter je do pola pun, aditiva ima? Sta jos da mu radim? Bez saveta da idem na dijagnostiku, jer ne mogu da vozim auto, cekam mog majstora da mu poprave dijagnostiku pa ce je on doneti, a do tad jer ima neko neki savet sta da radim? Sta da pogledam?
Peugeot 807 2.0 HDi(79kw,FAP), gasi se u toku voznje
Collapse
X
-
Peugeot 807 2.0 HDi(79kw,FAP), gasi se u toku voznje
If i was awake, i would think it was a dream!
Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
061/665-94-23Tags: None
-
-
Re: Peugeot 807 2.0 HDi(79kw,FAP), gasi se u toku voznje
Update, auto radi okruglo 1 minut pre nego sto se ugasi. Probao sam sve sto sam nasao na google i resenje je reset ECU-a...Barem tako pise. Dijagnostika od mog redvonog majstora nece jos barem 15 dana doci sa servisa. Da li ima neko voljan da dodje sa dijagnostikom do vuka? Naravno uz novcanu nadoknadu sa moje strane. Zahvaljujem unapred
061/665-94-23
-
-
Re: Peugeot 807 2.0 HDi(79kw,FAP), gasi se u toku voznje
Ujedno googlajuci, naisao sam da dosta ljudi ima problem sa prstenom na kontrakt bravi za kod kljuc. Da li je moguce da posle 1 min izgubi kod i prekine dovod goriva? Takodje, pumpa se ponekad cuje kad dam kontakt a ponekad ne, a i kad se necuje on upali i radi 1 min, verovatno tad posrce ono iz sistema sto je ostalo?
061/665-94-23
Comment
-
Comment