krpljenje branika?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • izida
    CBC Član
    • 02.07.2008
    • 21
    • beograd

krpljenje branika?

jel moze ovo da se zakrpi?

i ovo? nadam se da se primecuje na slici?

deo ispod fara,desni kraj branika je sporan,deo gde se kraj branika kaci naci na auto je pukao pa je "privezan" sa nekom sajlicom...
    jel moguce nesto "dovariti" na branik? ne razumem se u rad sa tim stvarima,znam da je lakse kad se auto odvede da neko pogleda ali necu da me neko odere ko magare pa trazim neko strucnije misljenje.....
  • milannik
    CBC Senator XXL
    • 23.12.2004
    • 1455
    • Niš

Re: krpljenje branika?

Moze

Comment

• legenda
      CBC Senator XXL
      • 28.03.2009
      • 1345
      • Beograd

Moze sve to da se uradi bez problema ali ne znam da li ce da ti se isplati...imas na bulevaru nekog lika koji popravlja i vari branike,svrati pa pitaj koliko ce da kosta...pogledaj na otpadu koliko kosta polovan ocuvan branik,jer ces u svakom slucaju morati da ga farbas ili mozda neces?

Comment

• milannik
        CBC Senator XXL
        • 23.12.2004
        • 1455
        • Niš

Ma ja mislim da moze da se zavari, i da se cak toliko i ne primecuje, tj. da se vidi samo lineje (mozda malo deblje...).

Comment

• Darth Malak
          CBC Senator
          • 26.05.2008
          • 207
          • Beograd

meni je pukao branik na Ford Fiesti klasik , donji deo ( siva plastika -nefarban ) i malo gornji deo ( u boji karoserije ) gde je poklopac za vucu , otisao sam kod lika na bulevaru posle Cvetkove pijace , lik mi trazio 4000 , rekao sam mu hvala ! otisao kod drugog ugao Branka Krsmanovica i Dimitrijala i platio 2000 , veoma sam zadovoljan kako je uradio + sto mi je sredio deo branika ali sa unutrasnje strane gde je maglenka , nisam ni znao da je puklo.

Comment

• kvadris
            CBC Početnik
            • 07.12.2009
            • 4
            • Paraćin

Pukotine pored halogenke mogu da se saniraju varenjem iznutra, da je boja auta tamnija spoj bi bio neprimetan, ovako
            malo bi se poznavalo, kao končić.
            Sa slike se vidi da je branik ispao iz ležišta ispod fara. Moguće je oštećenje nosača na limu, ili na braniku,
            možda i oba. Kod nekih modela krilo je plastično pa pukne i ono. A možda je samo iskočilo a nije ništa puklo.
            Kako pitaš za cenu, nesigurno je ovako reći. Moja procena ide 1000-2500 din.

Comment

• nesho
              CBC Član
              • 19.12.2007
              • 55
              • Apatin

Nikakav problem, samo spremi pare za farbanje spojlera, kada se zavari plastika, ismirgla, pa lepo prebrusi spojler sa brusnim papirom, pa prajmer, pa opet zuljanje sa brusnim papirom i za kraj farbanje, nece se nista primetiti. Ako zelis ustediti, ti uradi sve sem farbanja.

Comment

• little
                CBC Senator XXL
                • 04.10.2004
                • 912
                • BGD
                • Lancia Ypsilon 1.2 8V

I kako je prošlo krpljenje? Ima li sličica? Pozitivno, negativno iskustvo?
                "zensko si brate"

Some people are wise and some.. Otherwise..

Comment

• annaBG
                  CBC Član
                  • 27.09.2009
                  • 27
                  • Beograd

Nije to nista...smesan posao za plasticara

Comment

Working...
                  X