Zdravo, nov sam ovde... nadam se da ce te mi pomoci. Naime, letos sam isao za CG i na granici su mi mazali br.sasije nekom kiselinom. Rekli su mi da mi je auto 99% fals. I na osnovu toga su mi grebli br.sasije srafcigerom kako bi videli da li je kit ili nije! Rekli su da je kit, vidi se nesto belo ispod farbe koja je plava - verovatno je to i normalno kad su grebli...ali posto su ostetili verovatno su se uplasili i rekli da je to kit kako bi izbegli tuzbu sa moje strane... Pustili su me da normalno nastavim svoj put ( naravno potegao sam neke veze) ali sad vozim auto kojem je ostecen br sasije!!! Poslednji brojevi! Sta da radim? Rodjak je vozio taj auto kod vestak u sup i on mu je rekao da je auto regularan! Ali nije vozio u 29. novembar... KAKO I STA DA RADIM KAKO BIH MOGAO UCINITI jer ako bi me zadesila neka kontrola, ode meni auto...
passat b5.5 1.9 tdi ostecen broj sasije!!!
Collapse
X
-
Re: passat b5.5 1.9 tdi ostecen broj sasije!!!
idi lepo u 29i na proveru (naravno ako imas herca) i ako je auto regularan to ces imati i crno na beloKids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
-
-
Od sada tehnicki pregled ce da kosta oko 50 evra, na zakazivanje. Dovezes auto i oni ti sve zivo isproveravaju ( nek nove procedure i propisi ).
Neke stvari su da auto koji je fabricki napravljen sa katalizatorom mora imati katalizator i slicno.
Comment
-
-
Zvao sam par agencija jer treba da registrujem auto za dvadesetak dana.Kazu da od tog novog tehnickog nema nista bar do maja tj tek kad se usvoji novi pravillnik o tehnickim uslovima.Tehnicki je i dalje 1000-1500din a na pojedinim mestima i besplatan.Tek kad vlada usvoji uredbu o minimalnoj ceni za tehnicki pocece primena po novim cenama i oni prognoziraju 3500-4000 do 15god tj 2x2500 din za starost vozila preko 15 godina.Obavezno osiguranje poskupljuju tek u junu,ostale cene su iste sem korekcije cena poreza na upotrebu vozila.
Otkud to da se ostavlja auto na tehnickom???!Ko je tolika ****** da svoj auto poveri nekim nepoznatim radnicima pa makar bilo to i na 10min.Iz dosadasnjeg iskustva u servisima,perionicama pa i tehnickom ne pada mi na pamet ni minut da ga ostavim nit ko moze da me primora na to.
S obzirom da jos nijedan tehnicki nije nabavio potrebnu opremu za ovaj "savremeniji" pregled (kazu da je potrebno 150 000e) mislim da je sve ovo dosad kao i novi zobs bilo tresla se gora rodio se mis.Po meni ce se ceo tehnicki svesti na onaj tipa kakav je u CG.
Comment
-
-
@Mirko:
Br'te, nemoj tako da bacaš buve rekla-kazala. Ako nešto znaš u kompletu i imaš proverene i dokazive informacije, onda u redu.
Te glasine o 50eur zna i moja baba,a baš da će da se zakazuje - ne verujem. I dosad su morali da proveravaju sve živo tako da to i nije novina ...
A i da nećeš moći da budeš prisutan ili gledaš šta rade - nema teorije...
Comment
-
-
Taman se ponadah da govorite o mojoj temi, kad ono.. heheSlusajte ljudi, malopre sam opet gledao to ostecenje... brojevi se jasno vide, skinuta je samo farba, vidi se belo ispod te farbe,ali oni brojevi nisu okrnjeni uopste... jasno se vide brojevi, samo malo malo teze jer su skinuli farbu oko poslednja 3 broja, ali se vide...DA LI TO MOZE DA PREDSTVLJA PROBLEM AKO ME ZAUSTAVI POLICIJA U KONTROLI -tj ako mi dizu haubu... Naglasavam - brojevi se vide odlicno, samo je farba skinuta oko brojeva i brojevi nisu osteceni...
Comment
-
-
Mislim da ti niko preko foruma ne može to reći napamet.
Ti očekuješ odgovor koji će glasiti "sve je u redu, vozi tako", da bi umirio savest, a da se ne lažemo, ovako "na slepo" možeš da dobiješ samo neki paušalan odgovor ili savet... Prvo, niko ovde čak nije ni video kako ti brojevi izgledaju i koliko su oštećeni, a drugo, i da jeste, ko ti ovde može sa sigurnošću reći da li je auto uopšte regularan.
Comment
-
-
Eeeeeeeeee, zaboravio sam da vam naglasim jos nesto... Mozda je bitno, a mozda i nije (sta znam) - tice se one nalepnice na kojoj je ispisan broj sasije...Policija mi je to uspela da odlepi i rekli su mi da je auto original ne bi trebalo da se odlepljuje vec bi se kidala... Sta vi mislite? Da li je to neki indikatror da mi je auto fals ili ne mora da znaci...
Comment
-
Comment