passat b5.5 1.9 tdi ostecen broj sasije!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Gavra
    CBC Senator XXL
    • 06.03.2008
    • 2031
    • Beograd

Re: passat b5.5 1.9 tdi ostecen broj sasije!!!

Ja mislim da ti sad neces moci da spavas dok ti ne ukucaju novi broj ili oduzmu auto

kako bre mislis dati neko online kaze da ti je auto legalan ili nije?
    Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• Boki Ar
      CBC Senator XXL
      • 11.11.2004
      • 2827
      • Aranđelovac
      • Vektra

Nikolaj, da li imaš ikakvu potvrdu da su ti ovlašćena lica "strugala" farbu oko broja, odlepljivali nalepnice i slično?

Comment

• nikolaj9999
        CBC Početnik
        • 07.01.2010
        • 5
        • Beograd

Originally posted by Gavra
        Ja mislim da ti sad neces moci da spavas dok ti ne ukucaju novi broj ili oduzmu auto

kako bre mislis dati neko online kaze da ti je auto legalan ili nije?
        @ Gavro, citaj lepo pitanje... Mislsio sam da mi neko odgovori oko ove nalepnice nesto... da li je moze ili ne mora da znaci da ako se odlepljuje ova nalepnica da je sa autom nesto muljano. Znam da mi je taj policajac rekao da to ne sme da se desava, tj da se odlepljuje. Dok mi drugi pricaju da ne mora da znaci... A @Gavra, ovaj forum je i napravljen kako bi se resavali neki problemi... I naravno da ocekiujem bar nesto da mi kazete posto vidim da ima dosta ljudi koji se razumeju u sve i svasta...
        A to da ne mogu da spavam, mogu ali... ipak nije svejedno kad te zaustave
        I neko sto me je pitao da lli imam neku potvrdu da od ovlascenih lica da su skidali tu farbu - TO NEMAM... verujte kad su mi to rekli u nesvest zamalo da padnem

Comment

• djukic
          CBC Senator XXL
          • 27.03.2005
          • 2526
          • Beograd

Sto se tice nalepnica, panduri nisu u pravu. Moze da se odlepi i originalna, naravno ne bez vidljivih ostecenja. Originalna nije papirna vec je u pitanju hm neki materijal jbg kako to da objasnim onako svilenkast. Ako je obican papir u pitanju e onda .

U svakom slucaju mom drugaru su na prelazu iz srbije u CG auto isto tako pregledali (W124) cak su mu naredili da ide u Uzice tj. da se vrati i da ceka nekog eksperta. Posle izgubljenih 6 sati pustili su ga uz istu pricu kao i tebe.

Policajac je duzan da ti privremeno oduzme auto ako postoji osnovana sumnja da je na bilo koji nacin prepravljan.
          https://t.me/pump_upp

Comment

Working...
          X