Procureo mi je hladnjak na mazdi 323 f.Malo sam se raspitao i saznao da je nissensov hladnjak najbolji za zamenu.Resio sam da kupim nov!!Gde mogu naruciti originalni nissensov hladnjak za moju mazdu?
Procureo mi je hladnjak na mazdi 323 f
Collapse
X
-
Re: Nissens hladnjak
Hladnjak koji god da kupujes najbolje je da kupis nov. Polovan nemoj nikad pa cak i da nikad nije pustao na autu. Ne znam u Nisu gde imas a u Bgd ima firma kod Comtradea na NBG ne znam kako se zove ali prodaju i te Nissens. Pozzz
-
-
Pa zato jer majstori kad skinu sa nekog auta ili ga rascerupaju obicno ostave negde na tavanu hladnjak i to bez vode ili tecnosti pa se unutra one gumice lepo rasuse i onda kad ga prodaju kazu "super je" ma bio na autu ko bombona nigde ne curi" itd. Jer taj sto je stajao bez tecnosti jedno 6-12 meseci ko zna gde posle ugradnje zna da ubrzo lepo pocne pomalo da pusta na spojevima kadice one plasticne i aluminijumskog saca i vremenom sve vise i vise. Imao sam jako puno puta da vidim stvarno na oko odlicne "polovne" hladnjake a kad se ugrade ono upsss... curi ko kantica za bastu. Eto da ne gnjavim toliko o tome pozzz
Comment
-
-
Da ne otvaram novu temu.
Kupio sam novi hladnjak(nissensov),zamenio ga , napunio antifrizom i destilovanom vodom (odnos 1:1). Sve je u redu,dize temperaturu normalno ali mi sad nesto nije jasno,od kako sam ga namontirao ima mozda vise od dve nedelje od tada nisam ni jednom primetio da mi ukljucuje ventilator a pustao sam ga i po pola sata da radi na ler. Temperatura stoji striktno na pola ali ventilator nikako da se ukljuci ???
ps. termoprekidac mi je nov,zamenjen pre mesec dana i na starom hladnjaku je ukljucivao ventilator
Comment
-
-
Pa hladnjak je nov, zar ne ? Nema u njemu kamenca, naslaga, zapušenih ćelija .... tečnost ima maksimalnu površinu da se hladi .... tako da je to OK ....
Kako stoji unantra tempertura, da li kazaljka predje deo gde ti je stari termodavač uključivao?
Comment
-
-
Tacno tako auto se totalno drugacije ponasa kad stavis novi hladnjak drugar je zamenio isto tako nov na 626 `88 i on je bio u cudu sta se desilo sa autom ... Sad i njemu dosta teze pali ventilator leti, jer stari hladnjaci i ako ne cure mogu biti veliki cep u sistemu za hladjenje ...Ne postoji izgubljeno vreme, postoje samo izgubljeni zivoti
Comment
-
-
Originally posted by PelePa hladnjak je nov, zar ne ? Nema u njemu kamenca, naslaga, zapušenih ćelija .... tečnost ima maksimalnu površinu da se hladi .... tako da je to OK ....
Kako stoji unantra tempertura, da li kazaljka predje deo gde ti je stari termodavač uključivao?
Comment
-
-
Mislio sam da ga je ukljucivao sa starim hladnjakom!!! a stari termoprekidac je zamenjen jer kad sam kupio auto na njemu je bio neki ko zna od cega i ukljucivao je bez veze,bljavio je , recimo ukljuci 5 sek pa prodju 10 sek pa opet 5 sek ukljuci i tako u krug
Comment
-
Comment