Skoda Fabia 1,2 2004 katalizator izduvna grana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • deki74
    CBC Veteran
    • 03.02.2008
    • 139
    • Beograd

Skoda Fabia 1,2 2004 katalizator izduvna grana

Da li neko zna od kog je materijala napravljena ova izduvna grana sa katalizatorom i da li se ista moze variti ili je resenje samo nova koja inace kosta oko 500 eura.Takva se moze naci i na Seatu Ibici i Polu 1,2 a cini mi se da je od istog materijala i ona na motoru 1,4 16v samo je sa 4 izvoda.Evo i slike.

• comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Re: Skoda Fabia 1,2 2004 katalizator izduvna grana

Mora da ima za manje para, jesi li pitao na više mesta ?
    http://cgi.ebay.co.uk/Volkswagen-Polo-S ... wItemQQims
    Izduvna grana je obično liveno gvožđe, a taj omotač katalizatora je verovatno gvozdeni lim oko 3 mm.Oboje se vari, jedino ne znam kakvom elektrodom, pošto za liv ide posebna...
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• deki74
      CBC Veteran
      • 03.02.2008
      • 139
      • Beograd

Na ovom autu su odavno razbijene sace katalizatora jer se zapusio tako da je sad to obican supalj lonac vremenom je poceo polako da duvka ali vrlo je cudan taj materijal deluje kao obican presovan lim,tanak a ceo ovaj deo na slici nema pola kilograma,a valjalo bi ga kupiti sa ispravanim katalizatorom jer ce uskoro poceti kontrola izduvnih gasova.Inace auto je sluzbeni i na jos 5 imamo isti problem svima su razbijeni katalizatori samo sto su neki vremenom poceli i da popustaju na spojevima.

Comment

• deki74
        CBC Veteran
        • 03.02.2008
        • 139
        • Beograd

Evo ovde pise da je od nerdjajuceg celika ,znaci od inoxa

Comment

Working...
        X