Pozdrav svima,problem je u tome da kad motor postigne radnu temperaturu,broj obrtaja ostaje na 1400-1500 a neretko i vise.Do skora sam problem resavao uz malo turiranja motora,pa se br.obrtaja spusti na 800 ali vise ne pomaze ni turiranje.Ako moze savet,hvala unapred.
Nissan Primera 1.6,1993god,karburator,66kw,visok ler gas
Collapse
X
-
Re: Nissan Primera 1.6,1993god,karburator,66kw,visok ler gas
Ne znam dali si isao kod nekog sto radi karburatore da ti to pogleda ... ali tebi se ne vraca automatski sauh posto se motor zagreje na tih 800 obrtaja ... odes kod nekog za karburatore i trebalo bi da ti oni to caskom rese, to je neka polugica ili kako je to vec reseno kod Nissan-a koja je malo zaglavila negde i drzi ti gas na tih 1400-1500 obrtaja ... a to sto si radio tim turiranjem si je nekako vracao ali ne moze ni to dugo ...Ne postoji izgubljeno vreme, postoje samo izgubljeni zivoti
-
-
Re: Nissan Primera 1.6,1993god,karburator,66kw,visok ler gas
Da da sad vidim da si iz PI pazi problem jeste oko karburatora i tog dela koji vraca ler gas kad se motor zagreje ... e sad ako to nisu polugice onda mozda radi na nekom drugom principu kod tebe na kolima ... meni je to decko resio za par min na Mazdi ... problem je bio isti nije vracao ler gas na 900 obrtaja nego je ostajao kako kad uglavnom preko 1200-1300 obrtaja ... moguce je da taj majstor ne ume to da resi pa ti rece da je sve ok, ko zna ... probaj ako ides za Nish da tamo to resis ...Ne postoji izgubljeno vreme, postoje samo izgubljeni zivoti
Comment
-
Comment