Nisam znao da neki imaju i plovak, bio sam ubedjen da svima ide po kilometrazi
Covek uci dok je ziv
Ima fora da se razbusi filter po sredini, 3 rupe po 1.5cm sirine, ali to je sve opet na rizik. Ja kad nabavim drugi filter sa ovim cu probati to sa busenjem pa da vidimo da li vredi.
Kod ovih s plovkom, poenta je nedozvoliti da udje u minimum i nema zime.
Elois je aditiv, resetuje se lako koristeci Peugeot Planet ili citroen lexiu. Moze se pokrenuti i kroz dijagnostigu ciscenje fapa. Prvi put kada sam to gledao bilo je onako interesantno i zastrasujuce...
Ako se prekine regeneraciija moze doci do slivanja odredjene kolicine goriva (aditiva) u prostor kartera ili u ulje. Neki modeli vozila imaju indikaciju da je regeneraciju u toku, neki na zalost nemaju.
Regeneracija se ne moze raditi u svim uslovima, pa tako ne znaci da ako se prekine prilikom gasenja motora da ce se sigurno nastaviti kod sledeceg startovanja, jer su potrebni uslovi da bi se regeneracija zapocela... temperatura motora, brzina voznje...
u slucaju da je filter DPF zapusen vise od (cini mi se 80%) startuje se regeneracija bez obzira na uslove. Ovo takodje zavisi od modela do modela vozila.
U Opelu mi se desavalo da dok nisam znao da ima "bestiju" zvanu DPF da sam morao nekoliko puta da menjam ulje jer sam ga izmesao vise puta za dizelom i dobijao sam INSP1000km prvo, a vec sledeci put INSP 0km.
od tada pratim prosecnu potrosnji, kada mi na leru normalna potrosnja je 0.7, 0.8, kada pocne regeneraciija potrosnja je izmedju 4.5 i 5l. tada ako sam zeleo da ugasim motor, napravim jos jedan ili dva kguga po kraju.
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Pricas za 1.9CDTI Ecotec (naveden u tvom profilu)? Pretpostavljam da ga imaju i jaca i slabija verzija (DTH i DTL).
Nisam to znao, a do sada nisam primetio da na leru vise trosi. (da naglasim, ne pricam za 1.7DTI, nego imam i taj 1.9CDTI) Verovatno se regeneracija do sada uvek desavala tokom voznje.
"Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?"G. Carlin
Samo da dodam jednu zanimljivost povodom teksta> tečnost koja se sipa da bi pospešila sagorevanje u DPF filteru je UREA. Da, to je ona na koju mislite , nalazi se i kod nas u piši. Urea ili Carbamid je organsko jedninjenje koje je glavni nosilac Azota u našem telu i igra ulogu u metabolizmu kod nas. Kad se doda vodeni rastvor u sistem automobila, Amonijak koji se dobija razgradnjom Uree reaguje sa Azot-Oksidom i u DPF-u "odrađuje posao" dodatog sagorevanja...
Regeneracija se desava po potrebi ali neki prosek je izmedju 500-1000km mesovite voznje.....oni koji su stalno u gradskim guzvama cesto moraju da se jave servisu za pokretanje regeneracije jer se u gradskoj voznji ne mogu ispuniti svi uslovi za samopokretanje.
U vožnji pre par dana, kamen na putu mi je oštetio rezervoar u kome se nalazi aditiv, za čišćenje fap filtera (tako su mi rekli).
Taj rezervoar sam skinuo sa šasije i sada tražim da kupim nov.
Interesuje me : da li i koliko smem voziti auto bez ovog dela i kakve su posledice?
Ako su ti skinuli rezervoar za aditiv ANTIPOLUTION fault bi morala biti stalno prisutna na displeju.....povremeno ogranicavanje rada turbine ce rezultovati slabom snagom i paljenjem CHECK lampe......mozes tako da vozis dok ti se ne smuci da nece da ide i da pisti i svetli na tebe
Naime, pošto je rezervoar fizički oštećen, ja sam ga morao sam ukloniti u vreme putovanja.
Vozio sam nekoliko stotina kilometara dok sam se vratio kući, ali nikakva signalna sijalica se nije upalila, a iskreno nisam osetio ni pad snage motora, mada ga nisam nakon toga ni vozio brže, već opreznije.
Vidim da je tema malo zamrla, ali je upravo ona koja mi treba.
Elem, od skoro imam Opel Merivu 1.6 cdti, jacu verziju sa 100kw. Odlican mali motoric. Promenio je moj pogled na dizel motore, ali s obzirom da sam prethodno vozio uglavnom na benzin, meni je nepoznanica rad DPF filtera. T.j. ne samog filtera, vec nacin regeneracije i koliko se cesto to vama desava? Posto je auto nov, nije davao znake da bilo sta radi po tom pitanju, ali je pre neki dan upalio lampicu da me obavesti da radi regeneraciju, km 6100.
Ovde na moru nemam autoput gde bih ga izduvao, a pogodilo mi se da sam bio blizu puta Kotor-Trojica, pa sam obrnuo dva kruga po brdu, uglavnom ne dozvoljavajuci da padne ispod 2.000rpm, a cesce izmedju 3 i 4. Posle 10-15 minuta voznje, ugasio je lampicu, i to bi bilo to? Gorivo koje sipam je ono sto ima u ponudi u CG... (imam u Tivtu INA pumpu, koja ima malo bolje gorivo od ostalih jer ga uvoze iz HR, pa uglavnom idem kod njih).
Da, po recima ljudi iz Opela u PG, ovaj model nema aditiv koji se dodatno puni, vec "samospaljivanje", t.j. ciscenje.
Dakle, nagradno pitanje je: - Koliko cesto (mislim u kilometrima predjenim), vam pali lampicu za regeneraciju DPF-a?
Comment