motor mi je crko i ubacio sam drugi motor uz motor sa dobipo i racunar od tog motora. sada mi se javio problem vergla a nece da upali probao sam sa starim racunaro i sa novim. jel moze neko da mi pomogne oko ovog problema.
Motor si menjao u servisu ili....? Ako trazis pomoc moras da se potrudis malo i ostavis sve relevantne podatke inace nista korisno niko ne moze da napise......
motor mi je menjao majstor iz kraja nije ovlascen servis ali taj motor je na predhodnom auto upali i lepo radio sve od instlacije je provereno i cak sam i autoelektricara zvao da mi proveri da nije nesto slucajno nije povezano nesznam na kojei nformacije si mislio
ceo motor je promenjen trebala je na predhodni da se uradi generalna. a racuran sam dobio uz motor od predhodnog a sada samo vergla i sa jednim i sa drugim racunarom
Aj polako. Zasto si prvo menjao prvi motor? Od kad ne moze da upali? Jer ti izbacuje neku gresku? Svetli neka lampica na tabli? Kad das kontakt jer se cuje pumpa u zadnjem delu auta?
motor sam menjao zato sto sam mporao da uradim generalnu a drugi motor mi je bio jeftiniji. kada dam kontakt temperatura je na maximum i svetli airbag, esp. a za pumpu nisam proverio
Comment