asr noot conection fiat stilo 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • g-tomic
    CBC Početnik
    • 02.03.2010
    • 1
    • kovin

asr noot conection fiat stilo 1.6 16v

pozdrav svima,nov sam na forumu i imam problem sa fiat stilom 1.6 16v,u voznji mi se ugasi motor i na displeju ispise asr noot conection tada moram da stanem vratim kontakt sacekam 10-ak sek. i palim auto.Bio sam na diagnostici ponistili su mi grsku i javlja se opet isto posle nekoliko dana.probao sam na razlicitim diagnostickim uredjajima da vidim sta se desava ali pomoci nema.pregledani su releji,osiguraci konektori ispod osiguraca i dalje se isto desava.zadnji put sam bio na diagnostici kod coveka u Kovin koji je posumnjao u jadan relej 12v.30A za napajanje abs sistema ali nisam mogao da nadjem da kupim novi pa molim za pomoc i savete.
  • sasha015
    CBC Veteran
    • 29.02.2008
    • 153
    • LOznica
    • Hyundai i-20

Re: asr noot conection fiat stilo 1.6 16v

Dobrodoaso u klub "asr failure,loose conection".Imam slican problem,koji se javio odma posle kupovine auta.
    Ako prelistas strane forume za fiata,videces da moze biti svasta,recimo od slabog punjenja ,loseg akumulatora,prekidaca zadnjih stop svetala,ciscenja d4 konektora ,lose mase.....Prckanja od strane uvoznika po cajgeru(pri vracanju kilometraze),ma svasta...Ja nisam nasao konkretan odgovor.I meni se slicno desava,vratim kljuc pa pali ponovo.Nekada se ne javlja po par dana,a prosli cetvrtak mi je 4 puta zakucao od posla do kuce,sve na km razdaljiine i svaki put pri kretanju.Nekada se ugasi sam od sebe na leru.Problem je iritantan i kad mislis da si ga resio,vraca se ponovo.
    Dobio sam savet,posle zadnje dijagnostike,da bi trebalo rasturati cajger i proveravati neke lemove...

Lik iz finske je uzeo novog stila,da bi mu se problem javio posle 2 sedmice.Jedno od resenja koje su strucnjaci iz servisa napravili je bilo da nekim "prespajanjem ko zna cega"vozi sa upaljenom klimom,da se greska ne bi vracala.....klima i finska zimi
    U sustini,zajebancija velika........

Comment

Working...
    X