Vozim peugeot 406 2.0 HDI, 110 ks, 2002 godiste i trosi mi po gradu u proseku 9-10 litara, pri normalnoj voznji. Molim vas, recite mi da li je to normalna potrosnja..?
peugeot 406 2.0 HDI potrosnja
Collapse
X
-
Re: peugeot 406 2.0 HDI potrosnja
Jeste
If i was awake, i would think it was a dream!
Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
061/665-94-23
-
-
odogvor
i moj je 2002god 2.0hdi 80kw..prosek pokazuje 6,5l..a vozim ga dosta po gradu,malo i po magistrali kad idem do posla..kad idem za bg,od kraljeva,magistralom,bez klime pokazuje 4,8l a u povratku sa ukljucenom klimom 5,2..inace prezadovoljan sam sa njim!
Comment
-
-
Normalno je da toliko trosi. Na otvorenom nebi smeo da predje 5 - 5,5l. u gradu treba daje do 9l. A ovima sto trosi 6,5l neka napune pun pa neka provere koliko im auto trosi. ovaj sa 90ks mozda i potrosi 6,5-7 ali 110ks.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Nije Peugeot vec Renault i to Laguna 1.9dci 120ks. Po gradu i iskljucivo po gradu trosi 8-8.5l u zavisnosti od godisnjeg doba i sa ne tako teskom nogom na gasu. kad kazem grad mislim na Bg, spic na auto putu, kreni stani, uzbrdice i trazenje parking mesta po 15min.
5-6l u gradu mogu da trose samo dosta slabiji motori i laksi automobili. Tu potrosnju za tvoj auto je vise za ocekivati na otvorenom nego u gradu.
Comment
-
-
406 2.0 hdi potrosnja..
Cenim da je to ok potrosnja za gradsku voznju oko 9-10l .. Moj 307 sa istim motorom kao i tvoj trosi tako oko 10-11l po gradu tako da mozda mozes malo da je smanjis ali ni taksistima sa ovim motorom ne polazi za rukom je skinu ispod 8-9l a oni se ako niko drugi voze po gradu .. Obozavam ove clanove sto im motor od 110ks trosi 6.5l u gradskoj voznji
Comment
-
-
Moj tast ima lagunu 120 KS i pokazuje mu 6.7 l prosek. Onda mu je resetujem potrosnju i bude 11 sve dok ne ode negde na otvoren put. Sve dok mu se ne vrati prosek ispod 7 misli da mu je pokvaren auto. Sad sam prestao da mu resetujem, nek covek mirno spava, nek mu trosi 6 po gradu.
Sipa za 1000din i pokazuje mu 150km da moze da prodje al svaki treci put mu uopste ne registruje 1000din pa se tripuje da su ga ukrali na pumpi. Ali laguna trosi 6 po gradu kad zanemaris ove sto kradu na pumpi!
Comment
-
Comment