Sila stezanja glave motora za pezo 405 1.9d i redosled zatezanja zavrtnjeva na glavi motora.........sema zupcenja kajsa ovog motora. Sutra obavljam licno ,posto su majstori napravili da moj motor pije vodu......... Hvala svima.......
Prvo hvala sto si se javio.Mi smo zemljaci ja sam rodom od Bogdanovica sa Berkovacke glavice inace zivim u Obrenovcu.U Vrujcima imam prodavnicu preko puta hotela,
Kupio sam polovnu glavu,sredio mi majstor probao da nije pukla hidro proba zamenio vodjice ventile gumice itd.
kupio sam gecov dihtung za glavu .radilica klin u gornjem polozaju ili 1 i 4ti klip u gmt.bregasta klin u gornjem polozaju ili fiksiran zavrtanj m8,bos pumpa ima 2 rupe za fiksiranje koja se fiksira?ja sam fiksirao sve ostalo tako a bos pumpu na prvu rupu u smeru okretanja motora.mislim da sam dobro uradio.sutra paljenje.da glavu sam stegao moment kljucem na 3kmj pa 7knj pa jos140 stepeni po katalogu na dihtungu.ili to sve izadje kad se proracuna na 11.5knj.videcemo da li ce upaliti?pozdrav svima.ja sam baltazar.
Po tvojoj prici trebalo bi da si dobro postavio oznake ja cu pokusati da ti napomenem sta je potrebno
od alata za zupcenje tog motora
Klin blokade zamajca koji se postavlja sa zadnje strane da blokiras radilicu
1 zavrtanj M8 x 1.25 x 40mm za blokadu bregaste
2 zavrtnja M8 x 1.25 x 35mm za blokadu bosh pumpe
Znaci radilica u GMT kao sto si uradio ako sam dobro procitao zatezanje i ostalo znas sam pozzz
hvala na savetu ali nece zvao sam komsiju posto to radi da uzupci kais.u svakom slucaju hvala za savet za ubuduce. upalio sam ga ali dimi zlo izgleda nije dobro uzupcena bos pumpa.inace sam isao u Vokinu skolu gen 60god.hvala Lazarevcu.javicu se sutra da vidim sta ce da uradi velemajstor.
Pozdrav,pumpa je jednostavna za zupcenje ali se bojim da si na njoj kiksnuo
Originally posted by dikosav
zavrtanj m8,bos pumpa ima 2 rupe za fiksiranje koja se fiksira?ja sam fiksirao sve ostalo tako a bos pumpu na prvu rupu u smeru okretanja motora.mislim da sam dobro uradio.sutra paljenje.da glavu sam
Plasi me za ovo sto si napisao,bos pumpu na prvu rupu,trebao si na obe ali dobro u svakom slucaju javi sta si uradio.
danas cemo da znamo majstor komsija radi kod vesica u fijatu ucikace ga .ali auto je mator 21 godinu to je pezo sa starom glavom kvadratni usisi. i jos jednu stvar sam uradio pa cu da vidim da li valja .
pokvarila mi se vakuum pumpa pa sam zastopovao prolaz iz auspuha u usisnu granu ima neki vakuumski ventil prikacio sam crevo servo uredjaja na usisnu granu videcemo sta ce da bude ako nista da trazim usisnu granu sa peugeota 309 pasuje potpuno.
to je to jos malo motor dimi sagoreva cudo ali pali kao benzinac.pomerio sam radilicu u odnosu na bregastu i bos pumpu za 1 zub ,sad je ok.moguce da sam sjebao karike kad sam motor pregrejao.videcemo.hvala svima na savetima.postoji mogucnost da menjam motor peugeot 405 sri 1.9 za motor peugeot 405 1.9 d videcemo.pa da ga spremim da imam rezervu.
To je cudo od motora.Ne bih da pokrenem neku raspravku ali iz iskustva znam da je bar 30% bolji od WV 1.9d.Ima ga trnutno moj komsija,presao je 380 00km bez otvaranja a zimus je palio bez verglanja.
Sve pohvale za taj motor i po konstrukciji i po kvalitetu, za to vreme, ali...... Nezahvalan kad prezupči kida bregastu u nekoliko parčića, konzole na glavi od bregaste. Ne krivi ventile. Zeznut malo za zupčenje, 1-2 zuba promašaja, puče bregasta. Boš pumpa se elegantno podešava komparaterom. Obratite pažnju na profil zupca remena i kaišnika, da ne uleti trapezni kaiš u poluokrugli profil zupca na remenicama, i obrnuto. Svega ima, zato...... Dimljenje se može korigovati na samoj pumpi donekle, ako je sve ostalo u redu.
''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!
Comment