pukla mi je malopre u voznji plastika koja izlazi iz metalnog kucista gde stoji termostat,zanima me da li se menja samo ta plastika koja ulazi u kuciste ili celo kuciste u kom stoji termostat, hvala unapred.
brava 1.6 16v puklo kuciste za vodu
Collapse
X
-
Re: brava 1.6 16v puklo kuciste za vodu
Termostat je izjedna sa kućištem i tom plastičnom lulom koja ide prema napred,u smeru vožnje.Prišrafljen je sa dva šrafa na glavu motora.
Ispod velike lule ima i mala plastična lula.Ne znam koja je pukla ,ali bih voleo da čujem scenario događanja,osim ako nije čeoni sudar.
-
-
NIJE SUDAR PUKLO JE U TOKU VOZNJE IZ CISTOG MIRA.PUKLA JE PLASTICNA LULA I JEDAN DEO JE OSTAO U CREVU A DRUGI U METALNOM KUCISTU.PUKLA JE TACNO NA ILASKU U METALNO KUCISTE KAO DA JE NEKO ODSEKAO I IZLETEO TERMOSTAT NAPOLJE.DA LI MOZE DA SE KUPI SAMO PLASTICNA LULA DA SE ZAMENI ILI MORA CEO DEO METALNI?
Comment
-
-
Nisam nikada tražio samo lulu pa neznam da li ima. Mogu ti ja dati neki neispravan termostat sa dobrom lulom pa neka se majstor igra.
A iz čista mira nije pukalo sigurno.Verovatno ga je natezalo to debelo crevo koje ide prema hladnjaku. Boki Ar me preduhitrio.
Comment
-
Comment