Pozdrav svima, imam suzu 1.6i koja na plinu radi fenomenalno,medjutim posto je palim na benzin pa posle uz obrtaje prebacuje sam na plin desava se to da na benzin upali ekstra odmah i na leru radi super cim je malo pocnem turirati pocinje da trokira i izbacuje crn dim na auspuh!Zamenio sam pumpu novu, ocistio el. diznu, promenio sve filtere, svecice i opet isto!Na plinu radi kao sat i nepusi ni trunke dima! Ako neko zna sta je molim za savet i pomoc! Hvala unapred...
Opel suza 1.6i trokira na benzinu
Collapse
X
-
Re: Opel suza 1.6i trokira na benzinu
Da li ti izbacuje neku gresku?Proveri pritisak goriva za pocetak.
-
-
Potreban ti je manometar koji spojis na crevo dovoda goriva.Nisi odgovorio da li ti prijavljuje neku gresku na tabli?
Comment
-
-
a sto se greske tice od kako sam ubacio plin(pre 2 god) upalio je lampicu u donjem levom uglu chek engine ali radio je ekstra i sa njom sve dok mi nije crkla pumpa od pre par dana zamenio je i stavio bosch 10800 din i od tada krece problem
Comment
-
-
Dizna ne sme da baca benzin dok ne pocnes da verglas.Probaj da stavis drugu .Da li je pumpa originalna za njega?Pritisak treba da ti je 0.8-0.9 bar.
Comment
-
-
Originally posted by magirusstavljao sam i dr diznu isto je bacao benz na kontaktu, covece nisam vise pametan sta da radim moze li kompjuter da zeza stvar pumpa kataloski kupljena po br motora
Comment
-
-
Pa,ako nije dizna,jedino ti on preostaje.
Comment
-
-
Originally posted by magirusmajstori samo mudruju i izmislaju te karike te klip i kace na dijagnostiku al nista ne pokazuje filter sam menjao jedino jos kompjuter da probam......p.s.a šta ćeš kada budeš skontao da nije ECU u pitanju?
Comment
-
Comment