Dakle auto je do skoro radio perfektno, da napomenem imam ugradjen plin. Od pre neki dan kada palim auto, ne reaguje saux koji je inace automatski, i dok je hladan radi na 200-300 obrtaja, akada se zagreje na leru nemirno radi oko 800 do 1200 obrtaja, a nekada je sve radilo odlicno, molim za pomoc jer me ovo mnogo izludjuje. Neki majstor mi rece da je mozda step motor...
audi 80 1.8e 1991 66 kw spi -problem sa ler gasom
Collapse
X
-
Re: audi 80 1.8e 1991 66 kw spi -problem sa ler gasom
ne znam kako stojite sa majstorima dole ali trebace ti jedan koji se malo bolje razume posto taj motor nema ICV (step motor). trebalo bi da se proveri: da negde ne vuce falsh vazduh (neko vakum crevo, od kocnica recimo), VAF senzor -plocica ili klip, pomocni ventil vazduha, dizna za hladni start, diferencijalni pritisak i funkcija obogacenja smese prilikom ubrzanja. ovo su neke stvari koje bi trebalo proveriti i sve su vezane za sistem ubrizgavanja tj sve navedeno se nalazi u njemu (nazovi elektronskom karbu).deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Re: audi 80 1.8e 1991 66 kw spi -problem sa ler gasom
I ja sam malo dosadan.... Danas sam skinuio sa karburatora onaj deo sto je spojen sa tri srafa i ima dzek-kabl sa 4 pina i nalazi se ispod same sajle za gas pa sam mislio da je to step motor!? A kad pomenu vazduh, jedan od majstora dok mi je nesto cackao i slomio je onu cevcicu za vazduh na koju ide crevce od kocnica do rasprsivaca, pa je nju zatvorio i crevce stavio na onu iznad koja je bila zatvorena i mislim da su od tada poceli problemi...Sve drugo sam proverio i u redu je. Ako nista drugo menjam karburator komplet pa sta bude
Comment
-
Comment