Zadnj put sam sipao Castrol magnatec 10-40 i kada sam pogledao merac posle 3000km na njemu je bila neka zuta smesa, kao i u crevu hiberlaufa tj bilo je puno te smese, koje ulje najbolje za moj motor, vozim na plin....
audi 80 1.8-koje ulje za motor
Collapse
X
-
Re: audi 80 1.8-koje lje za motor
da li dolivas vodu za hladnjak ?.. ako ti je zuto i na sipci,to je vec neka voda u motoru, da je samo u iberu i na cepu malo to je donekle OK...ali u karteru.. nece da valja.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
-
-
Re: audi 80 1.8-koje ulje za motor
...e, pa vodu nisam dolivao nikako tj antifriz, znaci nivo vode u posudi je uvek na istom mestu vec 6-7 meseci. Jedino ako ulje nije u redu, jer kod mene...na kosovu ima dosta falsh ulja pogotovo Castrol itd, pa jedino ako je to, mada sam 1l placao 800 din.
Comment
-
-
Re: audi 80 1.8-koje ulje za motor
...proverio sam posudu sa vodom, i ipak je malo vode otislo, spustio se nivo vode za 2-3cm. Sta mi je cinti? Druze ja sam postavio isto onu temu za Audi 80 oko sauha i ler gasa sto sam imao problema i resenje je bilo to da sam otkacio minus klemu i za 2-3min vratio i sve je proradilo super kao sto je nekada bilo, naravno to sam procitao ovde na forumu, svaka cast vama, majstori bi mi kozu skinuli i cisto sumnjam da bi mi resili problem....
Comment
-
Comment