Yugo , ne mogu da iskljucim grejanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ralec85
    CBC Početnik
    • 15.04.2010
    • 2
    • Beograd

Yugo , ne mogu da iskljucim grejanje

Kao sto naziv teme kaze ne mogu nikako da iskljucim grejanje ... vazduh koji ventilator ubacuje u unutrasnjost kola je uvek topao i ako sam sa onim kvacicama isprobao sve zive kombinacije. Isto sam pokusao sa otvaranjem i zatvaranjem one klapne za usis vazduha (koja odredjuje da li da ubacuje spolja vazduh ili da mesa isti)
    Pomozite mi molim vas ubi me promaja posto kad vozim moram da otvorim oba prozora. A jos nastupaju vrucine!!!
  • gorans
    CBC Senator XXL
    • 09.03.2010
    • 1525
    • Beograd

Re: Yugo , ne mogu da iskljucim grejanje

Pored te kutije za vazduh,ispod haube,imas dve polugice pa probaj da izmenjas polozaj.Tu mu se odredjuje toplo hladno.Ako ni to ne uspe,prespoj mu creva od vode pre malog hladnjaka.

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Na crnoj kutiji ispod haube gde ulaze creva u mali hladnjak za grejanje kabine, na jednom crevu ima slavina. Slavina se zatvara pomeranjem poluge iz kabine ali to često ne radi pa se može slavina ručno zatvoriti direktnim pomeranjem poluge. Ako ni to ne pomogne onda je crkla slavina i stalno propušta tečnost, treba je zameniti.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Kenno
        CBC Senator XXL
        • 21.08.2006
        • 460
        • Zenica, BiH

Vjerovatno je spala sajla sa ručice kojom u kabini uključuješ/isključuješ dovod toplog vazduha.
        Moraš skinuti kompletne komande ventilacije u kabini, četiri šarafa (2 bočno lijevo i desno, 2 na gornjem dijelu), i vratiti sajlu na ručicu grijanja, bužir sajle podebljaj nečim, ja sam ga omotao 2-3 puta sa izolir trakom i dobro stegni šaraf..problem riješen...naravno prije toga moraš skinuti radio i njegovo kućište, ali ništa teško...traži najviše živaca.
        Ako to nije, onda je slavina na tzv. malom hladnjaku.

Comment

Working...
        X