Reno Megane I, '98 problem sa daljinskim otkljucavanjem...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MeganeSport
    CBC Član
    • 31.10.2006
    • 79
    • Beograd

Reno Megane I, '98 problem sa daljinskim otkljucavanjem...

Svasta sam ovde procitao na temu mog problema ali nesto konkretno slicno nisam nasao.Znaci Megan I '98,1.6e.Daljinsko otkljucavanje ne radi, samim tim se ne iskljucuje ni immo.Auto startujem uz pass kod koji sam dobio u ovlascenom Renoovom servisu kada sam ranije imao taj problem, ali je tada daljinsko otkljucavanje i startovanje posle postupka koji su mi objasnili radilo sve do sada, ali sada nece.Baterija u kljucu je dobra - proverio, a kljuc emituje(na kameri) belu ne crvenu svetlost.Na mestu gde se nalazi prijemnik je znalo nekad da bude malo vode jer je iznad antena i tu malo pusta vodu.Ima li uopste smisla da skidam nebo(veliki je posao koji do sada nisam obavljao) da bih pokusao da osusim prijemnik ukoliko je mokar, ili je nesto drugo u pitanju.Iz procitanog sam saznao da ukoliko je potrebno da se menja ECU mora sve u kompletu(kljuc,ECU,brava).Da li je to neophodno jer mi se cini da je to malo skupa investicija za ovako star automobil?Pozz
    Onaj ko poznaje neprijatelja svoga i poznaje samoga sebe, neće biti ugrožen ni u stotinu bitaka.
  • Gavra
    CBC Senator XXL
    • 06.03.2008
    • 2031
    • Beograd

Re: Reno Megane I, '98 problem sa daljinskim otkljucavanjem...

Priuceni majstori menjaju sve u kompletu ....svako ko zna kako taj sistem radi moze da ga popravi,preradi,ubije itd.... Nije jeftino kao zamena ulja ali je malo glupo baciti auto sad zbog jednog kvara
    Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

Working...
    X