Re: daewoo espero diže temperaturu
A gde naći komutator!!!Sto brojeva okrenuh danas,a ljudi još uvek slave PRAZNIK (NE)RADA.One koje sam dobio (uvoznici delova za japanska i korejska vozila) NEMAJU u ponudi komutatore.UVOZNICI!!!
Neki tip koji prodaje polovne delove za espero traži 30 € za komutator POLOVAN.Koliko li je nov možda 80€
Tako da danas ništa od popravke.Sačekaću sutra,pa ćemo videti.
.Pa pazi ja ne znam kolika je njegova radna temperatura,ako termostat otvara na 87C,a na pretposlednjoj crti pokazuje 91-93 neka bude i 95C.Nije valjda da mu je radna temperatura na pretposlednjoj crti?!Zar ne bi trebalo da stoji zakucan na pola.Kad jednom dostigne pola- Ispod pola više ne silazi samo iznad.Ali hajde da sačekamo da sredim komutator pa ćemo videti.Hvala svima što učestvujete u ponudi odgovora.Nadam se da ćemo naći rešenje.Pozdrav do sutra.Još nešto: danas se vozih sa prijateljem njegovom zastavom 101,i gledah kao siromah u onu skalu a ona ZAKUCANA na pola i ako smo gradom vozili nekih 30-tak min na temperaturi od 26-27C koliko je bilo danas.E moj brate,zastava zakucana na pola a moje s***e osciluje.Kad se nisam pojeo od muke.
Originally posted by Stratos

Originally posted by Wayat Erp

Comment