Postovani:Evo ponovo vam se obracam za pomoc.Naime problem je u kompresoru klime na Pasatu b3 koji je otkazao.Po odlasku u servis na dopunu i pregled majstori su mi vakumirali i napunili sistem i "otklonili" kvar na kompresoru(slajfovala remenica).Posle toga klima je radela 10 ak dana i ponovo otkazala.Na reklamaciji su mi rekli da je kompresor pri kraju tj. da mu se pojela osovina-semering sto su utvrdili predhodnog puta kada su rasturali kompresor i da tu curi gas(vise ne moze ni da se puni-sisti oko remenice), i da je najbolje da nadjem drugi kompresor-sa otpada i da ga zamene.E sada sta mi je ciniti posto je ocigledno da taj servis ne moze da odradi remont kompresora dali kupiti polovan ili remontovati postojeci-u drugom servisu koga nema u blizini (u pitanju je grad Bor a kompresor "SANDEN".Polovan je po otpadima oko 70-100 e "ispravan"Kakva su iskustva sa remontovanim kompresorima,i ko to radi kako treba? Inace auto je 90 god.Unapred zahvalan.
Problem klima Passat b3
Collapse
X
-
Re: Problem klima Passat b3
Remont kompresora moze da bude uspesan ali ce sigurno da te kosta vise nego polovan. I po sadasnjem iskustvu najbolje je da skocis do BG-a da ti odrade remont. Ako uzimas polovan kompresor izuzetno je bitno da se skine remenica i da se pogleda sa UV lampom da li se pojavila boja na semeringun ispod remenice i na spojevima na boku kompresora. Ako je tu suv to jest nema boje to je onda zdrav kompresor. To kako si objasnio da ti je kompresor stradao je uzrok ostajanja bez ulja.Work to ride - Ride to work
-
Comment