Problem sa folijom na vetrobranskom staklu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Mirror
    CBC Senator
    • 29.01.2009
    • 206
    • Novi Sad

Problem sa folijom na vetrobranskom staklu

Radi se ne o naknadno stavljenoj foliji za staklo nego o onoj zelenoj traci u gornjem delu stakla. Onda je tu fabricki i sluzi da malo zakloni suncevu svetlost u kabini.

Ona se prosle godine na leto (pretpostavljam od sunca) pocela da... hajde da kazem odlepljuje. A to na fotografijama je rezultat jednog leta. Brine me samo da li to znaci da popusta lepak izmedju tih slojeva?
    ... Jer kako vidim nalazi se izmedju dva sloja stakla tako da pretpostavljam da tu ne moze nista da se uradi. Ali bih ipak da proverim o cemu se radi.
    Da li ima neko da mi preporuci servis za stakla u kojem bih mogao da pitam o cemu se radi pa da sam miran?
    "Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?" G. Carlin
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

Re: Problem sa folijom na vetrobranskom staklu

Bilo koji servis za šoferke, najbolje Glass Service ili kod ovi' što postavljaju folije, da ti to skinu i postave neku ljudsku ako ti ta traka baš treba.
    Ovo poslednje je i najpreporučljivije.
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• kubura16v
      CBC Član
      • 22.01.2010
      • 68
      • KG/CA
      • Ibiza TDI

Re: Problem sa folijom na vetrobranskom staklu

Nemam iskustva sa tom "staklarijom",ali ako je ta folija izmedju dva sloja stakla,a mislim da jeste,onda tu nema pomoci. ne moze da se skine pa da se ubaci druga. Proveri opet u nekom Glass servisu..

Comment

Working...
      X