Niko da mi odgovori na problem pa rekoh hajde ponovo da pokusam. Problem je sledeci, desilo mi se do sada 3 puta da mi ventilator hladnjaka ne upali pa je doslo do pregrevanja u gradskoj voznji psto stalno pratim stanje temperature cimsam primetio da je skazaljka preko pola odmah sam stao i ukljucio grejanje da izduva, otvorio haubu primetio pucketanje u crevo za dovod u hladnjaku, ventilator ne radi a inace radi na kontakt. Inace vodu mi gubi na pumpi ali minimalno oko 150ml mesecno, ventilator posle pregrevanja pali i skljucuje evo vec 4 meseca! ali cudno ponasanje ventilator zna da upali i na hladan motor vrlo cesto, termostat nije na hladnjaku na motoru je ali neznam gde je posto neznam sta je sta. Primeceno ulje na navoju svecica koje su duboko u motoru nekih 15cm, ulje gubi ali ne mnogo motor prljav od ulja i nemogu da provalim odakle gubi ali rekao bih kao da je sa strane gde je razvodna kapa, alnaser... Ododno crevo je toplo pa bih rekao da termostat radi. Sta vi mislite sta bi moglo da bude posto planiram kod majstora pa da me ne vozi i dali bih mogao nesto sam? Ulje nema u rashladnoj tecnosti niti emulzije na poklopcu a motor je 3SFE. Pozdrav svima.
Ponovo toyota carina 2 2.0 gli pregrevanje termoprekidac ven
Collapse
X
-
Re: Ponovo toyota carina 2 2.0 gli pregrevanje termoprekidac ven
Sta si uradio sa autom sato posto je termoprekidac ne bih ti preporucio da kupujes nov vec nadji polovan imao sam isti problem samo je mene kostalo hladnjaka kupio sam 2 nova i na kraju uzeo od prijatelja stari i radi, ulje ti curi na razvodniku zameni oring gumicu i vozi,curenje tecnosti ubaci kada je tecnost vruca Radiator stop leek kupi na OMV i vozi
Comment
-
Comment