Krenulo lepo vreme, toplo, i paf, temperatura 100 stepeni. kad upalim klimu(resio sam taj problem) temperatura 80 stepeni konstantno. Sad, primetio sam da mi ne vrti veci ventilator vec samo mali kad upalim klimu i verovatno ga to hladi. Pitanje je jer on ima termodavac ili on pali ventilator preko BSI-a ili cega vec? Tj koji je sistem paljenja ventilatora? Da li on ima onu prvu i drugu brzinu za ventilator? Odakle da pocnem i kako da trazim kvar?
Peugeot 807 2.2 HDi 2003god, velika temperatura
Collapse
X
-
Peugeot 807 2.2 HDi 2003god, velika temperatura

If i was awake, i would think it was a dream!
Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
061/665-94-23Tags: None
-
-
Re: Peugeot 807 2.2 HDi 2003god, velika temperatura
S` obzirom da su se gremlini za stalno uselili u moj auto, i da je vec odavno dobio naziv kvaromobil, aj daj nek neko pomogne za jos ovo kratko vreme sto ce da bude u mom vlasnistvu. Ne mogu opet da se vucem po servisima, prodavnicama devola, pogotovo Veranu...

061/665-94-23
-
-
Nemam sad semu pri ruci ali obicno na HDI motorima pali motorni racunar ventiltor. Idu dve zice iz motornog prema releju i pale prvu i drugu brzinu. Najbolje kad bi nasao nekog samo da ti u dijagnostici proba ukljuciti ventilator da vidis sta se dogadja, ako ne moze i unimer pa premeri jel imas napona do releja, reostata kako li se vec zove, mozda je i osigurac.Originally posted by maliomladinacPitanje je jer on ima termodavac ili on pali ventilator preko BSI-a ili cega vec? Tj koji je sistem paljenja ventilatora? Da li on ima onu prvu i drugu brzinu za ventilator? Odakle da pocnem i kako da trazim kvar?
Nije mi pri ruci sema al za vikend cu pogledati kako izgleda za 2.2 807 sema za motor ventilatora.
Comment
-
-
Imam ja SEDRE ali dzabe, ne mogu da se snadjem. Video sam da ide do ECU-a i dalje u 2 releja ako sam dobro video na brzaka, ali to mi deluje toliko komplikovano... Preko dijagnostike moze da se proba ventilator? Moze Peugeot Planet?
061/665-94-23
Comment
-
-
Moze i prva i druga brzina da se probaju.
U SEDRE vidi nije komplikovano ako imas bar neko predzanje o citanju sema, multimer i isproverevas, vidi koji je osigurac pa i njega proveri imas sve u SEDRE.
Comment
-
Comment