nemiran rad motora

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • no-di
    CBC Početnik
    • 18.06.2010
    • 2
    • zvornik

nemiran rad motora

zdravo svima.. imam asconu 2.0i i imam slijedeci problem. motor mi u leru radi skroz nemirno ponekad se hoce i ugasiti. promijenio sam sve u vezi elektronike svijecice i razvodnu i bombinu sve... jel mi moze neko reci u cemu je problem. hvala unaprijed..
  • majstorbob80
    CBC Veteran
    • 13.05.2008
    • 184
    • beograd
    • 735E32, 525E39 Mlook

Re: nemiran rad motora

Koje gorivo(plin ili benzin), ako je benzin ocisti dizne.
    Čovek se uči dok god je živ!!

Comment

• deki-ascona
      Bio nam je drug! RIP
      • 10.04.2007
      • 2118
      • NI , Trosharina

Pozdrav i tebi. Ubuduce se potrudi da uoblicis naslov u skladu sa pravilima foruma (crvena slova pri vrhu), tako su vece sanse da ti pitanje ne bude obrisano, kao i da vise ljudi procita tvoj post.

Nije lose da napises kako se ponasa u voznji, seckanje i slicno.

Ako su sva creva za vazduh citava , kao i kuciste filtera za vazduh, onda mozes da probas da isperes motorce ler gasa nekim odmascivacem u spreju. Kad pocnes skini (-) klemu , motorce skini, ocisti ga, prosusi i isprskaj ga na kraju sa WD40. Vrati ga , vrati klemu, upali motor bez pedale gasa i ostavi ga da radi na leru do postizanja radne temp. Pogledaj takodje i creva oko motorceta, da nisu ispucala ispod selni ili da nisu porozna. Sretno i javi se da vidimo da li je uspelo.
      Originally posted by Valent Vudriga
      ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
      Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• no-di
        CBC Početnik
        • 18.06.2010
        • 2
        • zvornik

kad motor postigne odgovarajucu temperaturu radi normalno al dok je hladan nece gas da prima kako treba vec kao da zastaje i preskace a u voznji se ponas odlicno. pokusacu da procistim motorce mislim da je do toga. i imam jos jedno pitanje. pronalazio sam ulje u usisnom sastavu znaci u crevu sa vazdusnog filtera a to ulje je dolazilo iz creva koje ide sa motora. nije u velikim kolicinama al neki kazu da je to normalno al ja nisam sasvim siguran da li to predstavlja neki problem. hvala druze na savjet javim ti kad popravim. evo imam jednu fotku motora...

Comment

• ZELA GTI
          CBC Član
          • 20.05.2010
          • 14
          • Mostar

To je normalno u malim količinama. Radi se o uljnim parama. Pregledaj filter i kutiju od zraka, ima li ti ulja? To crijevo se zove iber lauf, skini ga, upali motor i stiskaj gas. Ako izbacuje mnogo dima ili ulja znači da je motor u lošem stanju

Comment

Working...
          X