Pozdrav svima. Zovem se Mihailo i pisem iz Cuprije
. Od skoro vozim Punto 1.1 + plin (obican), i vec imam problem
.
Auto na benzin nije vozen duze vreme i na benzinu nece da radi (ne prima gas, maltene nije moguce voziti). Majstor je konstantovao da je racunar otisao. Zamenjen je racunar (naravno polovan) i auto je na benzin odlicno radio. Ali sreca je kratko trajala
, svega par dana dok nisam ponovo prebacio na plin. Posle par prebacivanja benzin-plin auto je ponovo davao iste simptome na benzinu, dok je na plin isao po starom. Ponovo kod majstora koji konstatuje da je opet otisao racunar... Razlog po njemu jeste losa instalacija plina, tj. prilikom promene benzin-plin plin ne menja nekakav polaritet (+-) ili nesto, vec samo daje jedan, sto dovodi do crkavanja racunara. Naravno ponovna zamena racunara je usledila i plin je raskacen dok se ne utvrdi problem (opet po mom dzepu
, namestio je auto na benzin i za voznju na benzinu garantuje, za plin ne).
Na benzin vozim vec ~mesec dana. Auto ne pokazuje nikakve probleme, tj. ide odlicno. Ovih dana planiram da odem kod drugog majstora za plin da bi se plin raskacio i proverio. Zanima me ukoliko je neko imao slican problem moze li mi reci sta da ocekujem, tj. koliki to kvar moze biti... Koliku cu morati da rasirim novcanik ako mi se ovo isplati da radim
.
Jos jedna bitna stvar
. Auto se moze voziti na plin sa pokvarenim racunarom (tako je radio prethodni vlasnik
). Koliko je ovo dobro na duze staze ? Tj. da li vredi da se izlazem trosku da bih osbosobio auto da radi i na bezin i na plin ? Dovoljno je da vratim pokvareni racunar, prodam ispravan da izvucem deo para i guraj Jano uz planinu...
Ova solucija mi se nimalo ne svidja, i ne verujem da cu to da uradim. Ali ipak dajte misljenje i savet
.
Pozdrav!

Auto na benzin nije vozen duze vreme i na benzinu nece da radi (ne prima gas, maltene nije moguce voziti). Majstor je konstantovao da je racunar otisao. Zamenjen je racunar (naravno polovan) i auto je na benzin odlicno radio. Ali sreca je kratko trajala

Na benzin vozim vec ~mesec dana. Auto ne pokazuje nikakve probleme, tj. ide odlicno. Ovih dana planiram da odem kod drugog majstora za plin da bi se plin raskacio i proverio. Zanima me ukoliko je neko imao slican problem moze li mi reci sta da ocekujem, tj. koliki to kvar moze biti... Koliku cu morati da rasirim novcanik ako mi se ovo isplati da radim

Jos jedna bitna stvar

Pozdrav!
Comment