Nocas mi se na Yugu tempo 1.1. zablokirao menjac u petoj brzini.Molim vas recite mi sta to moze da bude, dovezla sam ga na jedvite jade do stana,ostila sam da je i lamela zasmrdela
Ma, to je Yugo, i da mu se nesto desilo, ceo menjac mozes lako da nadjes, a i set kvacila. A, u oba slucaja ne bi smelo da te izadje vise od 60 Eura u naj-naj gorem slucaju.
Kao prvo, da li mozes sama, ili da zamolis nekog da ti proveri da li uopste imas ulja u menjacu?
Ajde pre nego neko(somi_kac) odvali jos nesto da se vratimo na problem.
Menjac na Yugu ostaje zaglavljen u 5 brzini jer nije lepo reseno podmazivanje iste,ne koristi se cesto i sinhron ostaje zalepljen za zupcanik. popravka se radi na licu mesta,znaci ne skida se menjac nego samo dekla 5 brzine kojoj je moguce prici cim skines levi tocak.
Nisam proveravala ulje odavno,mislite da to moze biti uzrok?
Nisi ti to lutko nikako ni proveravala a ni vecina nas ovde sa boljim kolima takodje to ne cini tako da : sranja se desavaju (sto bi rekli)
Evo iz prve ruke informacije posto mi drugar radi sa jugicima i stojdzama tj popravlja odkupljuje i servisira prodaje ....
U koliko se steta sanira tj popravi tvoj menjac kostace sa rukama i delovima do 50 e
U koliko se ubacuje drugi-polovan menjac (podrazumeva se ispravan) kosta ce 50-60e menjac plus ruke ! U koliko treba i lamela nova ona je oko 1000 dinara (drugar pri takvim kvarovima ne naplacuje montazu lamele dodatno) ruke majstori naplacuju od 25-40e (Bar u Ns-u i okolini)
Eto iz prve ruke info posto i on upravo tako naplacuje kada sanira to sto se tebi desilo.
@svemir001 poslusaj @Gavru .. jer je on majstor ima svoj servis , i rekao ti je sta je problem i resenje najverovatnije.
Pronadji majstora koji ce da pogleda na licu mesta ili da odslepas auto,i napomeni ovo sto ti je rekao @Gavra.
ti Sam tu nemozes nista.
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Ja mislim da je odgovor dat jos pre par postova...
Originally posted by Gavra
Menjac na Yugu ostaje zaglavljen u 5 brzini jer nije lepo reseno podmazivanje iste,ne koristi se cesto i sinhron ostaje zalepljen za zupcanik. popravka se radi na licu mesta,znaci ne skida se menjac nego samo dekla 5 brzine kojoj je moguce prici cim skines levi tocak.
Prijatelj mi je rekao da kupim zglob rucice menjaca, spojku menjaca i manzetnu ispod rucice menjaca, kaze da ce probati da vidi da li nije problem u tome,ja sam to sve nabavila i cekam da vidim sta ce biti
Na zalos NISTA nije mogao da mi uradi,kod levog tocka poklopac od menjaca je skinut,probao je da odglavi i nije uspeo,bas sam se iznervirala. On kaze da je upala neka kuglica u menjac i da mora da se menja ceo menjac....molim vas preporucite mi neki auto servisa da nije preskup....
Comment