Majstori imam problem sa stilom dovezen,ugasen i nece vise da upali.ocitan KTS om i greska je p1320 sinkronizacija bregasteosovine prema radilici neispravan.Molim pojasnjenje jer nemogu da nadjem u esitroniku.pozdrav i hvala
Fiat Stilo jtd ne pali
Collapse
X
-
Re: Fiat Stilo jtd ne pali
P0330-P0345 su greske koje mogu da ti uzrokuju loši senzori........P1320 je vezan za zupčenje - odnos radilice i bregaste kao što ti reče expert pre par postovaOriginally posted by dieselman...proveri fazu...Poslednji nek ugasi svetlo
Comment
-
-
Opet problem stavljen novi senzor i opet isto greska po1320,vracen stari opet nece,skinem plastike proverim zupcenje ok,zamenim senzor bregaste opet nece da upali,molim pomoc
Comment
-
-
Originally posted by nina996Opet problem stavljen novi senzor i opet isto greska po1320,vracen stari opet nece,skinem plastike proverim zupcenje ok,zamenim senzor bregaste opet nece da upali,molim pomocPoslednji nek ugasi svetlo
Comment
-
-
Da Gavro problem je bio u senzoru bregaste,stavio sam nov on nece ni da pripali mrtav,(sa starim je hteo da pripali)onda sam na zahtev vlasnika vozila uzeo bosov senzor prethodni je bio epc i onda stilo upali na pola kljuca i evo ne javlja se mislim da je ok.Pirke
Comment
-
Comment