Fiat Stilo 1.8,2001 god ne radi servo.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nemanjazivic
    CBC Početnik
    • 07.06.2010
    • 3
    • beograd

Fiat Stilo 1.8,2001 god ne radi servo.

Kao sto u naslovu pise ne radi mi servo..naime posle nekoliko dana nevoznje pokusam da upalim auto ali nista akumulator prazan,zovem druga da upalimo kablovima(znam da ne sme ali sam trebao na put) i nekako upalimo auto ali od tada prijavljuje "PWR STTER FAIL" i servo mrtav....e sada pola njih mi kaze da je otisao motor serva a pola da treba fiatovom dijagnostikom da se ukloni greska dajte vasa misljenja i da li je neko imao iskustva sa ovakom gluposcu..i da li neko zna nekog ko radi dijagnostiku i dolazi na poziv,buduci da mi je auto zakucan u garazi na Obilicevom vencu....u pitanju je stilo 1.8 2001 god.

unapred hvala!!
  • Gavra
    CBC Senator XXL
    • 06.03.2008
    • 2031
    • Beograd

Re: Fiat Stilo 1.8,2001 god ne radi servo.

Stavi na kontakt okreni pun levi,pun desni vrati na sredinu sačekaj 10sec onda skini sa kontakta i probaj. Ako ne proradi moraš u servis.
    Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• comi 1342
      Moderator
      • 28.09.2005
      • 1126
      • NS
      • Giulietta ,PUG 106,

Servo motor je veliki potrošač kad se mota u mestu, a izuzetno je kod Fiata osetljiv na napon i kapacitet akumulatora. Najbolje je, po meni, da prvo dođeš do sigurnog i napunjenog akumulatora i staviš umesto ovoga. Ako ne nestane problem, odradiš i ovo što je predložio Gavra, pa onda tražiš šlepanje, ali ja mislim da ti je samo akumulator ili punjenje problem.
      "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
      "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• nemanjazivic
        CBC Početnik
        • 07.06.2010
        • 3
        • beograd

Originally posted by Gavra
        Stavi na kontakt okreni pun levi,pun desni vrati na sredinu sačekaj 10sec onda skini sa kontakta i probaj. Ako ne proradi moraš u servis.
        probao druze i nista..i tako i sve druge kombinacije i nissta,predpstavljam da ima neka takva zezalica ali kod mene nece,izgleda samo dijagnostika...

Comment

• Gavra
          CBC Senator XXL
          • 06.03.2008
          • 2031
          • Beograd

Ako nece tako ,onda mora servis....mozda ce prihvatiti kalibraciju,ne mora da znaci da si ga spalio.
          Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• nemanjazivic
            CBC Početnik
            • 07.06.2010
            • 3
            • beograd

izgleda da ce na kraju tako i biti..trebalo bi sutra da mi dodje rodjak koji petlja sa tom dijagnostikom pa cemo videti..

Comment

• Wayat Erp
              CBC Veteran
              • 17.04.2009
              • 121
              • Beograd
              • Hyundai Elantra 2.0 crdi

I sta je bilo na kraju?

Comment

• Stratos
                CBC Senator XXL
                • 10.09.2008
                • 2594
                • Novi Sad

Kanda su se upetljali i umrsili...

Comment

Working...
                X