Uzeo sam 307 2.0hdi, 2002 god, pre 20 dana, i redovno pri paljenju je palio lampicu da fali rashladna tecnost, ali se ugasi posle 10ak minuta rada... Pogledama posle par dana, kad je nema u posudi, dospem 1.3L destilovane vode, sve ok, sutra opet ono, dospem opet 0.5 L vode, sve ok, sutra upalim kola, opet fali vode...
I onda guglam par sati, svi spominju dizne, a ja vidim zeza me cep, i sad sam opet dosuo 0.8L vode, znaci kad vozim kola, ispari uvek tecnost koja je u posudi, jer, upalim kola, vozim 20 sekundi, ugasim, otvorim haubu, kad cujem da cep sisti, ispusta polako paru, vodu, pa mi je laknulo. ALI , u posudi gde je voda za hladjenje, dok nisam sipao vodu, vidim crno, kao da je ulje il blato sa strane ostale kad je voda isparila...
I sad se nerviram, koliki je to problem? :\
Jel moguce da nije ulje? Il to tako treba da bude?
Kad otvori da sipate tecnost el imate prljavog na zidovima posude?
Zakazao sam ovlasceni servis za petak u 9h, jer radim 9-17h, pa ne mogu nikako usred, a ujutru je tek u petak slobodno.
Takodje, menjac je izlizan, a trebalo bi da je presao 185k km,e sad da li je ovo mozda normalno ili?
I da dodam, auto kad dam gas, bas polako ubrzava, nije da se razumem u aute(naprotiv, pojma nemam, ali ucim sa foruma raznih
), ali tipa, kad preticem, bas mi nekako smeta to, treba mu 3-4sekunde da ubrza da bi dostigao vozilo, kontam da je normalno za 1 sekundu da predje 10ak metara da dostignem vozilo koje preticem.
I onda guglam par sati, svi spominju dizne, a ja vidim zeza me cep, i sad sam opet dosuo 0.8L vode, znaci kad vozim kola, ispari uvek tecnost koja je u posudi, jer, upalim kola, vozim 20 sekundi, ugasim, otvorim haubu, kad cujem da cep sisti, ispusta polako paru, vodu, pa mi je laknulo. ALI , u posudi gde je voda za hladjenje, dok nisam sipao vodu, vidim crno, kao da je ulje il blato sa strane ostale kad je voda isparila...
I sad se nerviram, koliki je to problem? :\
Jel moguce da nije ulje? Il to tako treba da bude?

Kad otvori da sipate tecnost el imate prljavog na zidovima posude?
Zakazao sam ovlasceni servis za petak u 9h, jer radim 9-17h, pa ne mogu nikako usred, a ujutru je tek u petak slobodno.
Takodje, menjac je izlizan, a trebalo bi da je presao 185k km,e sad da li je ovo mozda normalno ili?

I da dodam, auto kad dam gas, bas polako ubrzava, nije da se razumem u aute(naprotiv, pojma nemam, ali ucim sa foruma raznih

Comment