Ne moze reci dok.ne zamenimo posudu i cep za rashladnu tecnost, to ce bit za koji dan.
Al rekao mi je strasne cifre , mene zanima samo ce mi reci da mozda mogu preci jos 2-3 hiljade km, il odma mora da. Se menja glava, i sve ostalo
E da jbs mamu tom sto ti prodao takav auto
Ja isto verujem ljudima tako kao ti, nije da se bas nista ne razumem u auto, ali jednostavno polazim od toga kakav sam ja!
Do sada sam promenio svoja 2 auta (ne racunam od caleta) i sreca da nisam naleteo na nekog kao ti.
U sustini na svakom polovnjaku kad se kupi mora nesto da se radi i zameni, ali ovo sto je on tebi uradio je mnogo kvarno!
Daj boze da nije bas glava i ostale zezancije, ali gledaj i to sa malo vedrije strane, uradis to i ne brines narednih 100.000Km
Rece Gavra, moram da budem spreman za generalku, ako ne daj Boze dodje do toga da se treba menjat ne znam sta sve, sto dodje 2000+, pa onda da radimo.
E da sam siguran da su samo oni delovi koje si mi poslao, slavio bi
Mada mozda je glava i sve sem dihtunga u redu, al ne mogu to saznat dok ne budem spreman
Prvo moram da se snadjem, da budem spreman, mislim, novcanik da bude spreman od koga ce da pozajmi
AKo mozes nadji onoga sto ti je prodao auto i ga .Ako je samo dihtung,pored toga moras da sredis glavu,menjas kais,v.pumpu.......tebi ne gine najmanje 500 E,a ne daj Boze da treba generalna motora
Comment