Imam Saxo 1.6 8v, 2002. godiste i imam jedno opste pitanje u vezi performansi auta. Stvar je sledeca: posle prvog paljenja, dok je auto skroz hladan, ide bolje nego posle nekog vremena, kad podigne temperaturu. Izbegavam da ga silim dok je hladan ali ponekad namerno ispitam situaciju i uvek mi je brzi odziv na gas i jace ubrzanje dok je hladan nego posle sat-dva voznje (ovo sam primetio kad idem na put, cim ga upalim leti k'o zmaj a kad stignem na odrediste ponasa se tromije). Siguran sam da ne tripujem, moj mi majstor rece da se za tih sat-dva naviknem na voznju pa da mi posle deluje slabo ali da je isto ali siguran sam da nije to u pitanju.
Veliki servis sam odradio pre par meseci i otad sam presao 1500km (leto je, vise vozim bajk nego auto
)
Da rezimiram: auto bolje ide dok je hladan, brzi je odziv na gas i ubrzanje, kad se ugreje postaje tromiji (iako i dalje lepo vuce ali ne kao kad je hladan). U cemu je stvar?
Veliki servis sam odradio pre par meseci i otad sam presao 1500km (leto je, vise vozim bajk nego auto

Da rezimiram: auto bolje ide dok je hladan, brzi je odziv na gas i ubrzanje, kad se ugreje postaje tromiji (iako i dalje lepo vuce ali ne kao kad je hladan). U cemu je stvar?
Comment