Pomoc oko bosch pumpe

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • peksimetar
    CBC Član
    • 05.08.2010
    • 16
    • novi sad

Pomoc oko bosch pumpe

Dragi prijatelji,...
    Vec sam u par navrata pisao koji problem imam ali sam se prikljucio na drugi post,...
    Posto nisam imao vasu pomoc u velikom broju,probacu da privucem paznju tako sto cu napraviti novi naslov , i cujem vase misljenje...
    Da ne duzim,postavicu jedno kratko pitanje,...

Da li bosch pumpa ima vece opterecenje kad vuce gorivo iz rezervoara (veca zapremina istog)nego iz kantice od 5l nafte?
    Sa REZERVOAROM mi pravi mehurice IZA BOSCH PUMPE (na providnom crevu)koje se vraca ,a sa KANTICOM ih nema,BOŠISTA KAŽE DA IH NE SME BITI....stavio sam providno crevo od samog rezervoara(iskljucio i plovak)na bosch pumpu i isto crevo na kanticu posle,u drugoj varijanti...
    Da li je pumpa oslabila ili to nema nikakve veze sa tim,...SUVA JE KO BARUT.Sumnjao bih na rezervoar ali majstor kaze da je to obicna kanta,....
    Inace imam problem da ga upalim kad odstoji,...Ili verglam duze pa dok ne povuce,a pre je palio kao mina pa se ugasi,....ostan bez goriva u dovodu pa verglaj,....
    Nemam problema kad ga pre gašenja prikopcam na flašu,...Posle kad odstoji, odmah upali i radi normalno,...
    UNAPRED SE ZAHVALJUJEM
  • Gavra
    CBC Senator XXL
    • 06.03.2008
    • 2031
    • Beograd

Re: Pomoc oko bosch pumpe

Nemoj duplirati teme..
    Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

Working...
    X